Jump to content
Nevermore

Back 4 Blood își primește primul expansion în aprilie


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Back 4 Blood își primește primul expansion în aprilie
2. Link stire:https://zonait.ro/back-4-blood-expansion-nou/
3. Descriere stire:Back 4 Blood reprezintă una din lansările de succes ale anului trecut și mă bucur să văd că această reîncarnare a seriei Left 4 Dead este pe cale să beneficieze de conținut post-launch. Primul expansion de acest fel s-a cam lăsat așteptat, în ciuda faptului că Turtle Rock Studios au precizat foarte des că lucrează de zor la noutăți cu care să ne delectăm.

După actualizări care mai reparau din bug-uri și introduceau niște schimbări utile, Back 4 Blood se pregătește să găzduiască Tunnels of Terror, primul DLC care mai alungă din monotonia campaniei originale, de altfel destul de lungă și anevoioasă. Se va lansa luna viitoare, pe 12 aprilie, și vine cu personaje noi, Ridden speciali, skin-uri pentru arme și un nou mod de joc pentru PvE.

Modul PvE se numește Ridden Hives și te invită să explorezi șapte dungeons diferite care colcăie de Warped Ridden. Cei doi Cleaneri adiționali sunt Sharice, un pompier, și Heng, un Indiana Jones luat de pe Wish. În plus, Back 4 Blood va integra un nou nivel de dificultate, No Hope. După cum spune și numele, acesta este nivelul maxim pe care poți parcurge campania jocului, asta dacă ești mai inconștient decât mine jucând Dark Souls și Elden Ring.

Back 4 Blood începe să crească frumușel

În grupul tău de jucători, este nevoie doar ca unul singur să fi achiziționat Tunnels of Terror. Restul participanților se pot bucura astfel gratuit de noua experiență, fapt care-mi aduce aminte de A Way Out. În plus, Turtle Rock a declarat că nu va exista niciun fel de microtranzacții odată cu lansarea DLC-ului. Nu pot decât să mă declar mulțumit de decizia dezvoltatorilor de a evita această ciumă care bântuie lumea gaming-ului.

Iar Back 4 Blood în sine se menține foarte bine. Jocul a reușit să adune 10 milioane de jucători, un „moment istoric”, după cum afirmă CEO-ul Steve Goldstein. Sunt curios ce planuri de viitor sunt rezervate lui Back 4 Blood odată ce se vor pune bazele fundației. Nu știu dacă vă mai amintiți, dar Turtle Rock Studios a fost achiziționat de gigantul chinez Tencent, în goana sa după dominație. Aici rămâne de văzut cum va evolua Back 4 Blood și cât de des vor fi lansate următoarele expansion-uri. Se știe sigur că încă două DLC-uri vor fi lansate în decursul acestui an, însă restul este un mister.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...