Jump to content
Nevermore

Nvidia la Game Developers Conference: s-a lansat Omniverse pentru dezvoltatorii de jocuri si noi titluri primesc DLSS


Denis

Recommended Posts

  • Admin

1. Nume articol: Nvidia la Game Developers Conference: s-a lansat Omniverse pentru dezvoltatorii de jocuri si noi titluri primesc DLSS
2. Link articol: https://arenait.ro/nvidia-game-developers-conference-lansat-omniverse-dezvoltatorii-jocuri-titluri-primesc-dlss/
3. Descriere articol: 

Nvidia Omniverse: un mediu puternic de colaborare pentru creat jocuri, care ușurează modul în care dezvoltatorii partajează, sortează, colaborează și folosesc AI pentru a anima expresiile faciale ale personajelor într-un nou proces de dezvoltare de jocuri.

Omniverse adresează problemele procesului de dezvoltare a jocurilor video. Acestea au devenit din ce în ce mai complexe, iar artiștii și designerii lucrează pentru a depăși așteptările jucătorilor pentru lumi mari și imersive. Echipe globale de artiști lucrează pentru a contrui libării imense de conținut 3D – un process anevoios și care consumă foarte mult timp și care devine și mai complicat atunci când trebuie încorporate lumini realiste, fizică precisă a elementelor și tehnologii bazate pe AI.

Nvidia la Game Developers Conference: s-a lansat Omniverse pentru dezvoltatorii de jocuri si noi titluri primesc DLSS

Omniverse ajută dezvoltatorii de jocuri să construiască jocuri fotorealiste și exacte, într-un mod mai simplu, prin conectarea artiștilor, a fișierelor necesare și a uneltelor software într-o singură platformă puternică. Aspectul colaborativ al Omniverse poate scădea în mod drastic timpul de iterație în decizii critice de design, reducând timpul până la finalizarea proiectului.

Cu platforma NVIDIA Omniverse pentru colaborare în timp real și simulare, dezvoltatorii de jocuri pot folosi inteligența artificială și unelte bazate pe NVIDIA RTX, sau pot construi unele personalizate pentru a accelera și îmbunătăți fluxurile de lucru. Printre componentele aflate în platforma Omniverse pentru dezvoltatori de jocuri se numără:

Omniverse Audio2Face, o aplicație NVIDIA bazată pe AI care permite artiștilor de personaje să genereze animații faciale de înaltă calitate dintr-un simplu fișier audio. Audio2Face are acum suport pentru animații faciale complete, iar artiștii vor avea posibilitatea să controleze emoția. Cu Audio2Face, dezvoltatorii de jocuri pot adăuga rapid expresii realiste personajelor, lucru care poate facilita o conexiune emoțională mai mare între jucător și personaj.

Omniverse Nucleus Cloud, acum în early access permite partajarea de scene Omniverse cu un singur click, eliminând nevoia de a lansa Nucleus local sau în cloud privat. Cu Nucleus Cloud, dezvoltatorii de jocuri pot partaja și colabora cu ușurință în tmp real la obiecte 3D în echipe de dezvoltare interne și externe.

Omniverse DeepSearch, un serviciu bazat pe AI, disponibil acum pentru abonații Omniverse Enterprise, care permite dezvoltatorilor de jocuri să folosească căutări bazate pe un limbaj natural sau imagini pentru a căuta instant prin întregul catalog 3D de obiecte și personaje neetichetate.

Omniverse Connectors sunt plugin-uri care permit fluxuri de lucru colaborative „live sync” între unelte de design terțe și Omniverse. Noul conector Unreal Engine 5 Omniverse permite artiștilor de jocuri să facă schimb de fișiere USD și materiale realiste între motoare de jocuri și Omniverse.

Mai multe informații despre Nvidia Omniverse găsiți aici.

Nvidia la Game Developers Conference: s-a lansat Omniverse pentru dezvoltatorii de jocuri si noi titluri primesc DLSS

Pe langa noutatile aduse Nvidia Omniverse, 3 titluri proaspete primesc suport DLSS:

Ghostwire: Tokyo –  gamerii GeForce RTX se vor putea bucura de reflexii și umbre ray-traced și pot activa DLSS pentru pentru performanță până la 2X.

Evil Dead: The Game – nu are nevoie de prezentare  pentru că a oferit divertisment unic de tipul acțiune-horror-comedie încă de la lansarea filmului din 1981. Pe 13 mai 2022, Evil Dead: The Game se va lansa cu NVIDIA DLSS.

Paradise Killer –  întoarceti-va în Paradise Island în jocul de tip open world Paradise Killer. Gamerii GeForce pot experimenta insula jocului cu reflexii ray-traced și NVIDIA DLSS care accelerează performanța. Atunci când ambele sunt pornite, calitatea imaginii este îmbunătățită semnificativ, iar performanța crește cu până la 60% în 4K.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...