Join 821+ USERS AND CONNECT NOW

Counter-Strike Community

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Cerere Helper (Lucx)

Status
Not open for further replies.

Lucx

New member
1. Prenumele tău: Luca
2. Nickname în joc: Lucx
3. Vârsta (minim 16): 16
4. Data nașterii exactă: 07.09.2008
5. Primele 7 cifre din CNP:5080907
6. Experiență in Adminat: (8/10), Am fost moderator pe un server de csgo de "basebuilder", si helper pe un server de furien 1.6.
7. Steam ID (verificați pe steamid.xyz):STEAM_0:1:635079426
8. Ai citit regulamentul?: e minunat
9. De ce dorești grad pe server?: Doresc grad pe acest server/comunitate deoarece consider ca, am experienta necesara pentru a mentine cat mai bine un "mediu" cat mai placut, pe de alta parte consider ca am experienta necesara pentru a combate troll ul, si de a anuta un grad superior de un posibil hacker ( cu dovezi).
10. Mai multe detalii despre tine (MINIM 20 CUVINTE): Sunt un baiat simplu, elev in clasa a 10-a, imi petrec timpul liber jucandu-ma pe calculator. Pe de alta parte incerc sa ma axez pe partea "contabila" pentru a-mi creea un viitor usor.
11. De cât timp joci pe server?: Ma joc pe acest server de aproximativ 5 luni.
12. Orele jucate pe server (POZA imgur.com doar cu !meniuore): 13. Cât timp poți dedica server-ului zilnic?: Consider pot dedica server-ului in timpul saptamanii: 4-6 ore zilnic, iar in timpul weekend ului, 6-8 ore.
14. ID Discord: 545611143058685994
15. Alte comentarii: Spor la joaca pe server =)

1. Prenumele tău: Luca
2. Nickname în joc: Lucx
3. Vârsta (minim 16): 16
4. Data nașterii exactă: 07.09.2008
5. Primele 7 cifre din CNP:5080907
6. Experiență in Adminat: (8/10), Am fost moderator pe un server de csgo de "basebuilder", si helper pe un server de furien 1.6.
7. Steam ID (verificați pe steamid.xyz):STEAM_0:1:635079426
8. Ai citit regulamentul?: e minunat
9. De ce dorești grad pe server?: Doresc grad pe acest server/comunitate deoarece consider ca, am experienta necesara pentru a mentine cat mai bine un "mediu" cat mai placut, pe de alta parte consider ca am experienta necesara pentru a combate troll ul, si de a anuta un grad superior de un posibil hacker ( cu dovezi).
10. Mai multe detalii despre tine (MINIM 20 CUVINTE): Sunt un baiat simplu, elev in clasa a 10-a, imi petrec timpul liber jucandu-ma pe calculator. Pe de alta parte incerc sa ma axez pe partea "contabila" pentru a-mi creea un viitor usor.
11. De cât timp joci pe server?: Ma joc pe acest server de aproximativ 5 luni.
12. Orele jucate pe server (POZA imgur.com doar cu !meniuore): 13. Cât timp poți dedica server-ului zilnic?: Consider pot dedica server-ului in timpul saptamanii: 4-6 ore zilnic, iar in timpul weekend ului, 6-8 ore.
14. ID Discord: 545611143058685994
15. Alte comentarii: Spor la joaca pe server =)
13. *Consider ca*

Status
Not open for further replies.

Members online

No members online now.

Latest posts

Back