Join 532+ USERS AND CONNECT NOW

Counter-Strike Community

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Cerere Unban - musca

Status
Not open for further replies.

musca

New member
1.Nickname: musca nexus.nevermore.ro

2.Nickname Admin: kNd

3.Motivul pentru care am luat ban: refuz/verificare (nu am inteles exact care este problema)

4.Ora+Data+Harta; 23:31:04 , 20.07.2024 , Inferno

5.Explica ce s-a intamplat: Eu ma jucam pe server , am facut un kill si apoi m-a mutat kNd la spectatori si mi-a scris sa ma verific in 5 min pe discord. Pe mine nu ma lasa sa intru pe serverul de discord pentru ca imi zice ca am fost banat pe serverul de discord si apoi mi-a dat ban.

6.SteamID: 76561199116155639

Ai fost rugat sa te prezinti pe Support 1, ai fost tras la spectator, ai reintrat sa te joci spunand "ce vrei ma", te am mai rugat inca o data sa mi te alaturi pe discord si ai continuat sa joci din nou.
Nu ai spus absolut nimic in acele minute, decat "ce vrei ma", nu ca nu poti intra, nu ca etc. Oricum nu cred ca schimba situatia avand in vedere ca ai preferat sa te joci.

In primul rand nu am inteles mesajul tau de pe joc, adica nu mi am dat seama ca trebuie sa ma verific pe discord si pana mi am dat eu seama ca trebuie  pe discord mi ai dat ban.

Si inca ceva nu am inteles de ce trebuie sa ma verific pe discord.Multumesc frumos de intelegere!

Status
Not open for further replies.

Members online

No members online now.

Latest posts

Back