Join 834+ USERS AND CONNECT NOW

Counter-Strike Community

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

cerere unban

Status
Not open for further replies.

Adrian_frate

New member
1. Nickname:Adr1an.t
2. Nickname Admin:Darkness
3. Motivul pentru care ai luat ban:refuz ore pe public+luat la misto
4. Ora + Data + Harta: 2025-07-02 /01:17:38/ Nuke
5. Explică ce s-a întâmpla: Mi a spus sa imi pun orele pe public,am realizat ca le am pe privat si le am pus instant pe public,mi a reprosat ceva legat de faptul ca "noi ne jucam in fiecare zi pe server"i ar eu i am zis ca el nu se joaca,n am inteles de ce s a deranjat de la un simplu mesaj,mi a spus ca cica ar trebuii sa mi cer scuze nu sa l iau la misto,dar eu n am intentionat faptul acesta de a l lua la misto,m am mai jucat putin dintr o runda si m am trezit cu ban 3d.In motivul pe care l a dat el scrie clar ca am refuzat sa pun orele pe public,insa acest lucru este total fals,deoarece eu le am pus pe public cand mi a zis el.
6. SteamID [steamid.xyz]:STEAM_0:0:543276673

@Adrian_frate daca ai dovada ca ti ai pus orele pe public cand @DaRkNeSs ti a cerut asta te as ruga sa ne o lasi aici. La fel si in cazul lui @DaRkNeSs te rog sa lasi toate dovezile care sa sustina banul acordat, mersi.

In 2 minute de filmare si cate ti-am scris singurul tau comentariu a fost acela de a ma lua la misto.Poti sa zici ce vrei bla bla nu am vrut dar atata timp cat ti-am dat ocazia sa te scuzi ,puteai sa zici nu frate scuze nu aia a fost intentia mea,dar ai tacut ,la fel si cu orele,puteai sa zici scuze frate am uitat,ai vorbit doar cand ai avut ceva de comentat.Revenind la situatie,pe tine te-am avertizat de cel putin 5 ori ca ai mai avut orele pe privat,esti jucator vechi si mi se pare obositor sa stau de fiecare data sa va zic la astia vechi pentru ca voi nu stiti regulamentul,mai de mult ti-am zis ca daca te mai prind cu orele pe privat iti dau ban,ce sa vezi ca la faza asta nici nu aveam de gand sa te banez,daca nu comentai asta e.Daca tot ce ziceai tu era scuze am uitat sau pur si simplu am uitat,nu trebuia neaparat scuze,te lasam in pace,dar pentru ca ti-am dat timp sa te explici si sa vorbesti si tot ce ai avut de zis a fost sa imi comentezi ca eu nu ma joc pe sv zilnic ca voi ptc am o viata si nu am 15 ani ca tn ei frate pare rau. Ma joc pe sv asta de atatia ani si ma implic cum pot,nu pot sa las un jucator vechi ca tn sa ma ia la misto,invatati si voi sa respectati adminii ca atunci cand e un codat imi sariti toti in DM pe discord,iar pe sv ne tratati ca inamicii vostri,salut.

Chiar in dovada ta se poate vedea clar ca am pus orele pe public cand mi le ai cerut.Legat de "misto ul" de care zici tu,n am inteles cu ce te a deranjat in halul asta acel mesaj,nu te am injurat si nici nu te am luat "peste picior"a fost un simplu mesaj care n are de a face cu misto ul de care vorbesti tu.Nu inteleg faptul cu cerutul de scuze?Adica sa mi cer scuze daca eu m am conformat si am pus orele pe public asa cum mi ai cerut tu?Daca tu numesti comentat acel mesaj,nu stiu ce sa ti mai zic.Nu m am gandit niciodata ca tu ai sa te superi dintr un simplu "tu nu".Legat de faptul ca iti "sar" in dm uri cand e un codat sau ceva,ei bine de acm incolo n am sa ti mai zic nimic legat de codati,eu incercam sa fac bine comunitatii prin a raporta persoanele care folosesc hack.Scuza ma pe mine ca am incercat sa ajut
.

Comentariul tau nu avea nici o treaba acolo:)))tu imi scoti ochii ca nu ma joc pe sv zilnic,ti-am zis ca ma iei la misto si ai tacut ,hai las-o asa nu mai zic nimic.

Deci, prima parte a banului este discutabila, se vede si pe filmarea de la @DaRkNeSs ca in momentul in care el a acordat acel ban @Adrian_frate avea orele pe public, in ceea ce priveste a doua parte a banului, cea legata de "misto" aici nu pot sa ma pronunt decat obiectiv, eu unul nu consider ca a facut "misto" doar ca si-a spus parerea si totodata si un adevar.

@DaRkNeSs te rog sa i scoti banul pentru "refuz ore pe public" pentru ca in momentul acordarii banului orele erau pe public si daca tu consideri ca te-a luat la misto sa l sanctionezi conform regulamentului in vigoare. (Silence 120m)

@Adrian_frate vei primi unban si vei fi sanctionat corespunzator, in viitor te-as ruga sa nu mai comentezi aiurea adminilor atat despre ei cat si despre activitatea lor, daca e cineva sa le comenteze acela sunt eu ca d-aia sunt Staff Manager.
Adminul nu a fost sanctionat.

t/c

Status
Not open for further replies.

Members online

No members online now.

Latest posts

Back