Jump to content

-BrB

Membru
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-BrB's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

26

Reputation

 1. Daca scriai fara caps cel mai probabil te atentionam, dar avand in vedere ca ai scris cu caps si asta face sa fii mai agresiv chiar si in mesaje am decis sa iti dau si gag pentru a te calma si pentru a mentine linistea ca ,la cum te-ai prezentat in mesajele alea dupa 10 minute sunt sigur ca faceai la fel daca nu te sanctionam acum.
 2. Salut, inainte sa te amagesti sa faci reclamatia puteai sa citesti regulamentul,dar nu e problema se rezolva si asa. 1 la mana gag este acordat corect 10minute pentru caps si 30 pentru limbaj, daca nu stiai citeste regulamentul,nu il atasez acum , dar poti arunca o privire. O seara faina!
 3. -BrB

  cerere unban

  Salut,scuze intarzierea. Da erai pe inferno si ai facut bhop din baza pana in rampa spre banana, deci o "tentativa" lunga. Dar ai noroc ca am uitat sa salvez filmarile de la nvidia,si nu am nici o dovada si imi asum penalitatile. Dar a doua oara ma asigur ca le am, seara faina!
 4. am facut de toti banii........
 5. 1. Nume in joc: -BrB1 2. Vârstă: 16 3. Gradul pe care l-ai detinut: Trusted 4. De ce ai pierdut gradul?: M-am retras 5. De ce îl vrei înapoi?: Am terminat cu scoala si am timp sa ma ocup de server 6. Ai obținut un grad staff de pe urma gradului de donator?: nu 7. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: 8. Comentarii adiționale:
 6. 1) Nickname: -BrB1 nexus.nevermore.ro 2) Gradul deținut: trusted 3) Motivul pentru care te retragi: nu mai am timp, nici chef de cs. 4) Comentarii adiționale: mi-a facut placere sa fac parte din acest staff si poate intr-un viitor ma reintorc,am cunoscut multe persoane de treaba si sper ca cei ce sunt acum in staff sa se tina de treaba sa ajunga sus. <33.
 7. PRO, esti matur, nu te-am vazut sa te fi certat cu playeri.
 8. "desi a fost o greseala" sa zicem ca nu ai fi apasat pe bind tu asa tipi prin casa :)? adminul a procedat corect
 9. Adminul nu trebuie sa-ti prezinte nimic tie, atat timp cat el a primit sesizari de la alti playeri sau din propria initiativa are voie sa te cheme la verificare, refuz verificare=ban7zile
 10. Sincer eu nu am nici o intamplare cu tine asa ca PRO
 11. Contra unban, Ma gandesc cu de mai ai tupeul sa vii sa faci cerere de unban.
 12. -BrB

  Cerere Up

  1. Numele tau din joc: -BrB1 nexus.nevermore.ro2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199129577678/3. Varsta: 164. Gradul detinut: admin5. Gradul dorit: trusted6. SteamID(steamid.xyz): STEAM_0:0:5846559757. Dovada cand ai luat ultima data up: 12/12/2021 8. Screenshot la orele pe care le detii in momentul de fata[imgur.com]: https://prnt.sc/26mji059. Ai citit regulamentul?: nexus2k2210. De ce doresti sa avansezi la urmatorul grad?: pentru a beneficia de alte comenzi.11. Discord: -BrB1#022112. Alte comentarii: Seara faina
 13. -BrB

  Cere UP Glitz

  Contra, ai activitate buna, dar nu s-a implinit o luna de la ultima cerere. Iti dadeam pro altfel. 5. Cererile se fac o data pe luna.
×
×
 • Create New...