Jump to content

TudorCNT

Membru
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

TudorCNT last won the day on August 31

TudorCNT had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TudorCNT's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • One Month Later
 • Dedicated
 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

6

Reputation

 1. 1. Numele tau din joc: tudorcnt- 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tudorcnt 3. Varsta: 17 ani. 4. Gradul detinut: Helper 5. SteamID(steamid.xyz): STEAM_0:0:446670145 6. Dovada cand ai luat ultima data up: Am facut cerere de helper, si atunci am primit gradul, nu am luat niciun up de atunci. (dovada) 7. Screenshot la orele pe care le detii in momentul de fata[imgur.com]: poza 8. Ai citit regulamentul?: nexus2k77 9. De ce doresti sa avansezi la urmatorul grad?: Pentru ca vreau sa ma ocup fara sa mai cer ajutor in legatura cu un ban, maxim doar un sfat si pentru ca vreau sa ajut server-ul cu cat pot. 10. Discord: tudorcnt.#0999 11. Alte comentarii: -
 2. x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
 3. PATCH NOTES 29/08/2022 ● A fost modificata regula 2. ● Au fost modificate dimensiunile la avatar.
 4. x ------------------------------------------------------------------ x
 5. 1. Numele tãu: Tudor 2. Numele în joc: tudorcnt- 3. Vârsta (minim 15): 17 ani. 4. Primele 7 cifre din CNP: 5050917 5. Experienta in Adminat (0/10): Am mai fost staff si aici, cand era pe o alta comunitate server-ul, si am mai fost tot in acea comunitate pe un alt server Owner, deci undeva la 9/10, dar n-am mai adminat de mult timp (cred ca aproape un an). 6. Steam ID (verificați pe steamid.xyz): STEAM_0:0:446670145 7. Ai citit regulamentul?: nexus2k77 8. De ce dorești grad pe server?: Pai in primul rand, am vazut ca server-ul "sufera" de admini, in sensul in care nu prea am vazut admini activi, sau chiar deseori on pe server, multi injura, etc. (in mare parte incalca regulamentul). As vrea sa ajut server-ul cu ce pot, sa fie o joaca cat mai placuta pentru ceilalti playeri, sa nu mai existe atata toxicitate, sa fie un server cat mai caterinca si mai chill, pentru ca asta vrei sa faci cand intrii pe un server public, sa stai chill, sa mai faci o caterinca, nu sa ajungi sa te injuri cu copilasi terminati. 9. Mai multe detalii despre tine(MINIM 25 CUVINTE) : Ma numesc Tudor, am varsta de 17 ani, sunt din Bacau, sunt o fire super prietenoasa, sociabila, ma enervez repede, am reinceput sa ma joc cs, sa mai intru la fun pe publice, sa le mai dau la copilasi cu jocu in cap. (jk) 10. De ce te-am alege pe tine?: Sincer, nu ma vad mai presus decat ceilalti playeri de pe server, toata lumea e egala, dar cel mai bun lucru la mine e pentru ca sunt activ, o sa incerc sa mi fac treaba. 11. De cât timp joci pe server?: Eu joc de cand a fost deschis server-ul prima data, dar m-am reapucat de el de cand are comunitatea lui cam de o luna asa. 12. Orele jucate pe server(POZA imgur/gyazo cu !meniuore): Click. 13. Cât timp poți dedica server-ului zilnic?: Depinde si cum sunt eu si cum ma simt, daca ma simt in stare sa ma joc sau nu, in medie 24 ore pe saptamana cand nu este scoala, cand este scoala 12 ore, dar acuma cu vacanta pot sta mai mult. 14. ID Discord: 410088056075452426, tudorcnt.#0999 15. Alte comentarii: -
 6. Ai o problema in Photoshop/AfterEfX/Illustrator si nu stii cum o poti repara? Posteaza aici problema explicata si cu o poza(daca e nevoie), iar noi încercăm să te ajutăm. ATENTIE! Aici nu se cer resurse, tutoriale sau orice altceva. Aici se posteaza DOAR probleme sau se cere ajutor legate de cele numerate mai sus.
 7. In acest topic, puteti cere resurse, precum: Bordere, Font-uri, Brush-uri, Gradiente, Text-uri, Stock-uri, Pattern, Efecte. INFORMATII Fiecare utilizator are dreptul de a raspunde la cereri. Nu deschideti alte topic-uri aiurea in care cereti o resursă, postati aici. Daca cineva a raspuns cuiva, nu o faceti si voi de 2 ori. Cine deschide topic aiurea in care cereti o resursa sau altceva, topic-ul respectiv va fi sanctionat cu warn 1/3 si topic sters.
 8. MODEL BATTLE 1. Numele celui provocat: 2. Conținut topic (textul de pe lucrare): 3. Tema lucrării (STOCK/TEMA): 4. Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner): 5. Dimensiuni: 6. Timpul competiției: (voturi) 7. Cui trimiti lucrarea?: REGULAMENT Numele topicului trebuie să îndeplinească structura de ''[Battle] X vs Y''. Dacă provocatul acceptă cererea, acesta trebuie să lase un reply prin care să confirme acest lucru. Dacă în termen de 24h nu confirmă, cererea va fi închisă şi marcată ca fiind respinsă! Fiecare vot lăsat pentru o anumită lucrare trebuie să fie bine argumentat, în caz contrar aceasta nu va fi luat în considerare. Dacă provocatul a acceptat dar iniţiatorul cererii nu a revenit cu lucrările, provocarea va fi închisă după 24h de la confirmarea provocatului şi marcată ca fiind respinsă. Puteţi deschide maxim 2 cereri (dacă o persoană va avea 3 sau mai multe cereri, aceastea vor fi închise şi vor rămâne doar primele trei deschise). După acumularea numărului necesar de voturi impus prin model, nu se vor mai lăsa alte voturi. Voturile persoanelor care vor vota în continuare după acumularea numărului impus de voturi, nu vor fi luate în considerare. Dacă în termen de 3 zile de la deschiderea topicului nu se acumulează numărul solicitat de voturi, se va declara câştigător persoana cu cele mai multe voturi la momentul respectiv. Este strict interzis să trimiteți designerului pe care l-ați ales pentru battle creații pe care le-ați postat deja în Portofoliu! Este strict interzis să vă postați în Portofoliu o creație care este într-un battle în desfășurare! (battle-ul va fii inchis si indiferent de voturi nu va fii niciun castigator!) Lucrările vor fi trimise designerului care se ocupă de această categorie: Unul dintre membrii GFX Lucrarile .gif sunt strict interzise la battle, nu facem nici o excepţie.
×
×
 • Create New...