Jump to content
Nevermore

SRT_Demon

Early Supporter
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SRT_Demon

  1. Termenul limită (în momentul în care ai făcut această cerere) pentru cererea de unban este de 24 de ore din momentul în care ai primit ban, așa cum scrie și în modelul cereri, timp pe care l-ai depășit.

    RESPINS! 

    T/C

  2. Eu unul consider că ai ceea ce trebuie pentru a activa în staff. Meriți această șansă.

    În ceea ce privește limbajul și comportamentul sunt de părere că se poate corecta extrem de ușor, având în vedere faptul că nu au fost probleme majore pe tema asta (sau cel puțin nu am ajuns la cunoștiință de vreo problemă de genul). Plus că din moment ce poți da sancțiuni nu mai are rost un limbaj vulgar/agresiv pentru a aduce la cunoștiință anumite reguli încălcate (poate în mod repetat).

    Acceptat!
    Add Hades.#8888 pentru teste!

    T/C

  3. Având în vedere faptul că cei doi reclamați au fost sancționați (după cum se vede și în clipul postat de tine) nu văd rostul reclamației făcute. Ceea ce este în așa-zisa "dovadă" nu prea are legătură cu ceea ai descris (și vorbesc și despre ceea ce am vorbit în privat și pe server, și cu tine, și cu w1zard), și după cum v-am spus amândurora, faceți reclamație numai cu dovadă la ceea ce reclamați. 

    În concluzie, dacă se mai întâmplă ceva de genul și nu aveți dovezile necesare, sau reclamatul a primit deja o sancțiune nu vă mai obosiți să faceți reclamații aiurea. 

    t/c

  4. Salut, cererea arată foarte bine, scurtă și la subiect.
    Despre activitatea pe sv nu am nimic de comentat, și comportamentul este unul destul de bun.
    Cu toate astea eu nu pot trece cu vederea peste faptul că efectiv în 7 cifre te-ai descris că fiind: o persoană de sex feminin născută pe ziua 00 luna 65 din anul 1900.
    Punctul despre CNP este unul esențial pentru a dovedi maturitatea si seriozitatea ce o poți acorda, cerem cele 7 cifre de la început pentru un motiv (pentru siguranță și privacy online nu îl cerem pe tot).


    Cu părere de rău nu pot da altceva decât:   CONTRA !!!!

    Îți sugerez să revii cu o cerere completată cu seriozitate peste minim 7 zile din momentul închiderii acestui topic.

  5. Motivul ban-ului nu a fost pt camp, a fost ca ti-ai schimbat numele si a fost automat de la anticheat. ai primit unban.
    Membrul in cauza a fost sanctionat verbal t/c

  6. Cererea ta arată bine, în sensul că ai respectat modelul dat, dar personal am câteva chestii de spus:
    1. Nu ai citit regulamentul.
    2. În răspunsurile tale văd inițiativă dar nu și creativitate (sunt seci și foarte basic).
    3. Screenshot-ul este foarte simplu de făcut și undeva greșești dacă îți dă acea problemă, deci: dacă nu te descurci cu un screenshot, cum te vei descurca cu dovezile sancțiunilor?

    De la mine ai CONTRA !!!

    Ia-o ca pe o critică constuctivă, pentru că ăsta îi este scopul.
    Dar nu te descuraja, sunt chestii pe care cineva cu inițiativă le poate rezolva ușor și în timp util. De aceea te sfătuiesc să rezolvi punctele de mai sus și te invit să mai aplici peste o săptămâna de când se va închide acest topic cu o cerere convingătoare.

  7. Salut, îmi voi spune părerea, dar zic să așteptăm și răspunsul celorlalți. 
    Vreau doar să precizez asta: https://imgur.com/a/juCoFLQ

    De la mine ai: CONTRA !!! 

    P.S. Tu personal ai recunoscut că ai folosit cheaturi pe contul cu vac ban de acum 24 de zile (perioadă în care activai deja pe server).
    Eu unul nu m-aș fi deranjat să mai fac cererea de unban având în vedere situația în care te-ai pus.

×
×
  • Create New...