Jump to content

FlaME

Premium
 • Posts

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by FlaME

 1. Asa cum spune colegul meu mai sus nu cred ca esti destul de pregătit plus faptul ca te joci de "1 an" si ai 31 de ore ma face sa cred ca unele lucruri din aceasta aplicație sunt neadevărate. Spor!
 2. 1. Nume in joc:FlaME 2. Grad detinut:Co-Owner 3. Plec pe data de: 16.03.2023 4. Revin pe data de: 25.03.2023 5. Numar de zile inactive:9 6. Motivul inactivitatii: Sunt accidentat si nu ma pot ridica din pat 7. Alte precizari: Nimic, sper sa ma fac bine mai repede
 3. Nici pro dar nici contra. Sa spunem ca in dovada de mai sus l-ai auzit cand a sarit, propun o verificare strictă iar dupa se va lua devizia finala.
 4. FlaME

  Cerere up stfn

  Si-a facut destul de bine treaba ca si Helper, eu zic ca este timpul sa vedem daca se descurca ca si Moderator.
 5. Video-ul nu-l mai am pentru ca am avut o problema la PC si trebuia reinstalat windows-ul de urgenta
 6. @Kanekidovada video nu, toate dovezile necesare sunt pe logurile chatului serverului de pe serverul de Discord al staffului, +martorii de pe server dintre care 1 membru staff.
 7. FlaME

  Cerere up focus

  Consider ca esti destul de pregatit pentru gradul de Moderator.
 8. Te rog sa citesti mai sus ce am scris inca o data, multumesc.
 9. Hmm, tu ai zis altceva aici... https://prnt.sc/f0QKLNVkvNz4
 10. Dupa cum bine ai vazut si reclamatia ta a fost respinsa pe motivul "ramai cu banul" deci eu zic sa te potolesti si sa nu ne mai enervezi si sa incerci sa iesi invingator pentru ca nu vei reusi asta.
 11. Ban aiurea? 1) Ti-am dat kick pentru off-topic pe u@ iar dupa incepi sa ma iei tu pe mine la rost ca de ce ti-am dat gag ( Ai incalcat regula 21 din regulamentul jucatorilor si totusi nu ai fost sanctionat, imi asum asta). 2) Dupa m-ai injurat de morti si de toate cele dupa ce eu te-am facut doar "copil prost" (adica facts) si iarasi ai incalcar regula cu nr 1 din reglulamentul adminilor. 3) Ai fost sanctionat pentru limbaj iar dupa tot ai continuat cearta si ai incercat sa ma "sacai" din ce in ce mai mult ca sa ma atragi in cearta si sa o continui. 4) Acuzatii false la numele meu, eu te-am facut decat "copil prost, paralizat" iar dupa ce m-ai injurat de morti si toate cele ti-am zis "Du-te in rasa ma-tii". ( https://prnt.sc/FxgwnTevHwEk ) 5) Ai spus ca (,) ca si membru staff sunt OBLIGAT sa am un limbaj adecvat cu jucatorii serverului iar tu, chiar din spusele tale "nu o sa stea nimeni sa citeasca regulamentul pe un public bro" tu ca si jucator dar TOTI jucatorii serverului sunt OBLIGATI sa citesca si sa ia la cunostinta regulamentul serverul, lucrru ce tu nu l-ai facut. 6) Tu ai venit primul cu limbajul grav neadecvat asa cum poti confirma in acest screen https://prnt.sc/f0QKLNVkvNz4 Din aceste 6 motive ai fost banat permanent dar si pe ip si nu am facut-o de capul meu, ci cu aprobare de la dl Staff Manager @Denis.
 12. Nu esti destul de activ + nu cred ca ai un comportament ok din ce am vazut.
 13. FlaME

  Sugestie Sank

  Propun sa se adauge sank-ul urmator "ne mai jucam si maine" Petre Ne mai jucam si maine (Str3su) (mp3cut.net).mp3
 14. 1. Nick detinator(i):FlaME, canndy 2 .Tipul jocului:CS:GO 3. Modul server-ului:Competitive 4. Numar sloturi:22 5. Firma hosting:Freak Hosting 6. IP-ul server-ului:5.183.171.75 7. DNS Dorit: LEGEND.NEVERMORE.RO 8. Ai adaugat serverul in clanul Gametracker?[Da/Nu]:Da 9. Link Gametracker: https://www.gametracker.com/server_info/5.183.171.75:27015/ 10. Structura Sub-Forum: Exact ca la Nexus 11. O mica descriere a server-ului: Un server simplist de CS:GO ce doreste sa se ridice o data cu comunitatea. 12. Comentarii aditionale:Nimic.
 15. E powergaming mane
 16. Eu zic ca merita o sansa, dar, cum spunea si Andru mai sus, puteai macar sa faci o alta aplicatie nu sa o copiezi pe cea veche.
 17. Dm FlaME#1337 ptr teste :closed:
 18. Consider ca-l desconsideri pe regele nostru MGK prin numele "mgkaka" si din acest motiv nu meriti functia de Helper pe serverul nostru.
×
×
 • Create New...