Jump to content
Nevermore

Reclamatie Sergiu/Mihai/pentics (cei 3 crai de la rasarit)

DaRkNeSs

Recommended Posts

Chiar mi-as dorii sa nu fie nevoie sa fac cate o reclamatie in fiecare saptamana dar se pare ca nu se poate cu asa playeri

1.Numele dvs (nickname): DaRkNeSs
2.Numele jucatorului reclamat (nickname): "pentics" STEAM_1:0:769859303     mihai nexus.nevermore.ro" STEAM_1:0:831492596        Sergiu nexus.nevermore.ro" STEAM_1:1:558252642
3.Motiv reclamatie: Toxicitate excesiva + bug abuse(urcat pe harta)
4.Steam-ul jucatorului reclamat (link): aveti mai sus tot ce e nevoie
5.Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=7_PQFLLLSvY

https://www.youtube.com/watch?v=VmNxjTHoGQU

6.Alte comentarii: Inainte sa zic ceva vreau sa precizez ca pe pantics il acuz doar pentru ca s-a urcat pe harta ,tot ce voi enumara de aici inainte a fost facut de cei 2 (inclusiv urcatul pe harta),in filmare se vede cum s-au urcat in runda de lame ca sa fuga de noi iar sergiu chiar avea de gand sa se ascunda acolo si sa castige la timp,noi cand i-am vazut nu am avut de ales decat sa ne urcam si noi pentru ca altfel pierdeam runda,tot ce se refera la chat nu am screenshot sau pe filmare din pacate dar tot ce spun poate fi verificat in loguri,nu am de ce sa mint.Eram cu hax pe discord si le-a scris pe chat ca cine se mai urca pe harta o sa supoarte consecintele si cateva runde mai tarziu sergiu s-a urcat din nou(nu am dovada aici).Am jucat tot meciul pe cache destul de debalansat zic eu,toti globalii si le/lem intr-o singura echipa iar noi cu niste silveri si un gold nova,okk nu am zis nimic,am tacut si am jucat,apoi in meciul urmator de pe dust2old dupa cum se poate vedea pe filmare ei se muta fortat doar ca sa joace versus noi si sa debalanseze echipele,ba mai mult meciul era pe cale sa inceapa cu sergiu la noi in echipa si el se muta la spec ca sa forteze un balans prost ca apoi sa se mute la prietenul lui mihai.Din nou am fost fortati sa jucam un meci debalansat si nu le-am zis nimic lor personal pe chat.Dintr-o data baietii au inceput sa se frustreze pentru ca m-am luat de unul dintre ei si l-am facut trist pentru ca juca smg la 3 dimineata(asta e tot ce am zis in toata interactiunea noastra pe chat)dupa asta au inceput sa sufere spamand "izi" dupa fiecare runda castigata si dupa ce imi omorau echipa care saracii incepuse sa se si planga pe voice de suferintele lor.Tin sa mentionez ca suferintele astea cu "izi" au continuat si pe harta urmatoare pe train ,dupa ce au persitat pe tot parcursul la dust2old ,toate acestea in timp ce eu nu le-am spus nici o jignire sau o insulta. Puteti verifica in logs pe discord , cautati cuvantul izi si o sa vedeti de cate ori a continuat chestia asta si la ce intervale de ore diferite.

Mie mi se pare un comportament foarte copilaresc ,chiar daca ma urasc sau cine stie ce probleme au ei cu mine ca le dau cu jocul in cap mereu cand ii prind pe server, nu doresc sa fie banati sau mai stiu eu ce, vreau sa atrag atentia asupra acestor suferinte excesive si bug abuse,eu v-am atras atentia,procedati cum doriti,multumesc pentru timpul acordat <3

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...