Jump to content
Nevermore

Serialul The Last of US nu va fi lansat anul acesta!


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Serialul The Last of US nu va fi lansat anul acesta!
2. Link stire:https://zonait.ro/serial-the-last-of-us-lansare/
3. Descriere stire:HBO va produce una din cele mai dorite adaptări din istoria jocurilor video. Serialul The Last of Us va fi pe placul întregii comunități, așa cum afirmă și Pedro Pascal, actorul care va îmbrăca hainele lui Joel. Toate ca toate, dar când vom apuca și noi să ne instalăm comod în fotoliu și să urmărim primul sezon al acestei producții?

Răspunsul s-ar putea să nu-i încânte pe fanii înfocați. Din cele discutate într-un interviu reiese faptul că aventura postapocaliptică de la Naughty Dog nu-și va face loc pe micile ecrane în 2022. Din cadrul HBO, Casey Bloys menționează că nu există momentan o dată concretă de lansare, adăugând și că filmările încă sunt în curs în orașul Calgary din Canada.

Eu aș zice că este mai bine să nu ne grăbim și să ne înarmăm cu răbdare, deoarece The Last of Us pare să adopte sloganul lui CD Projekt RED cu Cyberpunk 2077, deci serialul is coming… When it’s ready. Așteptările sunt fără îndoială mari, în special pentru că adaptarea îi are ca producători pe Craig Mazin (Chernobyl) și însuși Neil Druckmann. La rândul său, Druckmann are în plan mai multe adaptări ale unor jocuri video împortante, deci parcă-parcă există șansa ca acest serial să spele din rușinea altor seriale similare care au eșuat lamentabil sau au fost cel mult mediocre.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...