Jump to content
Nevermore

Serialul Halo nici nu s-a lansat, dar sezonul al doilea deja a fost confirmat


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Serialul Halo nici nu s-a lansat, dar sezonul al doilea deja a fost confirmat
2. Link stire:https://zonait.ro/serial-halo-sezonul-al-doilea/
3. Descriere stire:Paramount+ devine din ce în ce mai popular și a reușit să adune aproape 33 de milioane de abonați. Între timp, acesta va găzdui serialul Halo, care a primit deja primul trailer oficial, spre încântarea fanilor din întreaga lume. Partea interesantă este că ceva amuzant se întâmplă în ograda celor de la ViacomCBS, compania-mamă. Aceasta va colabora cu 343 Industries, Showrunner și Amblin Television a lui Steven Spielberg pentru a produce al doilea sezon al serialului.

Oamenii par foarte încrezători vis-a-vis de succesul adaptării seriei Halo, într-atât încât s-au grăbit să confirme această continuare chiar înainte ca primul sezon să-și facă măcar debutul. Halo este programat pentru lansare pe 24 martie, iar showrunner-ul și producătorul executiv al celui de-al doilea sezon va fi David Wiener.   

Halo este serialul de care nu știu dacă aveam nevoie, dar pe care-l aștept

Acestea sunt singurele vești pe care ViacomCBS le-a anunțat momentan. Nu există vreo precizare cu privire la data apariției celui de-al doilea sezon și nici ceva legat de poveste. În schimb, cei de la Pramount+ sunt fermi convinși că serialul Halo va rupe gura târgului și va atrage o mulțime de spectatori.

Ce-i drept, Paramount+ nu este singurul serviciu care să adopte o astfel de strategie. Am mai auzit de confirmări pentru noi sezoane chiar înaintea debutului primei serii și în cazul Apple TV+, de exemplu, deci nu putem decât să sperăm că va fi ceva interesant și de succes.

https://youtu.be/5KZ3MKraNKY

Edited by Virus
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...