Jump to content

Mai multe seriale Marvel vor părăsi definitiv Netflix – Până când le mai poți vedea și unde vor pleca?


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Mai multe seriale Marvel vor părăsi definitiv Netflix – Până când le mai poți vedea și unde vor pleca?
2. Link stire:https://zonait.ro/seriale-marvel-parasesc-netflix/
3. Descriere stire:După ce m-am trezit că nu mai pot revedea trilogia Matrix pe Netflix într-o criză existențială, iată că istoria se repetă și cu serialele Marvel. Ce-i drept, Netflix a co-produs destule seriale cu supereroi grație acordului semnat în 2013 cu Marvel Television. Acest contract îi oferea gigantului posiblitatea de a aduce pe micile ecrane aventurile lui Daredevil, Luke Cage, The Punisher, Iron Fist și ale Jessicăi Jones.

Chiar dacă lucrurile nu au evoluat așa cum se aștepta Netflix, astfel de producții sunt un punct drăguț de pornire pentru curioși/nou sosiți. Da, unele au fost un fail mai grav decât altele și încă sunt de părere că Daredevil și The Punisher sunt cele mai bune seriale Marvel scoase de Netflix, dar tot m-am întristat nițel să aflu că o bună parte din aceste aventuri vor părăsi definitiv platforma de streaming a gigantului.

Am remarcat asta prin niște înștiințări afișate lângă descrierea fiecărui serial în cauză. Este specificat că acestea vor mai putea fi urmărite până pe data de 28 februarie, după care nu le ve mai găsi pe Netflix. Este vorba despre Iron Fist, Jessica Jones, Daredevil, The Punisher, Luke Cage și crossover-ul The Defenders. În multe regiuni din SUA, Canada și Europa, schimbarea va intra în vigoare săptămâna viitoare. Într-un fel îmi pare rău pentru toate, chiar dacă aproape fiecare serial a fost anulat. Actorii care au dat viață antagoniștilor și supereroilor și-au exprimat cu toate acestea dorința de a reveni în rolul personajelor.

Marvel pleacă de pe Netflix… unde?

Sincer, nu știu dacă vreunul din seriale va reveni cândva pe Netflix, dar ele vor fi transferate oficial pe Disney+, care a devenit încet, dar sigur, baza, hub-ul pentru tot ceea ce înseamnă Star Wars și Marvel. Serialele cu pricina, cele curente dar și cele viitoare, cum ar fi Moon Knight, sunt oferite de platforma de streaming a lui Mickey Mouse. Doar că publicul autohton mai are de așteptat până să poată căpăta acces oficial. Disney+ va sosi și la noi pe undeva prin vară, însă dacă preferați mai degrabă Netflix și nu mai puteți aștepta până atunci, aș zice să vă grăbiți cu binge watch-ul Marvel…

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...