Jump to content

Activision ar putea lucra la un titlu Call of Duty Zombies de sine stătător


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Activision ar putea lucra la un titlu Call of Duty Zombies de sine stătător
2. Link stire:https://zonait.ro/call-of-duty-zombies-joc-standalone/
3. Descriere stire:Call of Duty aproape sigur va boicota anul 2023, lansarea noului titlu din franciză urmând a face ochi pe undeva prin 2024. Și în vreme ce vom aștepta cuminți această lansare, 2023 ar putea fi anul în care primim Warzone 2 și, din câte se pare, și un titlu Call of Duty Zombies standalone.

Zombies este un mod destul de popular pe Call of Duty, bucurându-se de un playerbase solid de-a lungul multor ani. Cred că acesta este motivul pentru care Activision s-a tot gândit să aducă în fața publicului un spin-off cu specific. Toate zvonurile din ultima vreme culminează cu informațiile oferite de Tom Henderson și Ralph’s Valve. Jocul ar urma să fie lansat în 2023, iar Henderson precizează că acest Zombies nu va fi legat de niciun Call of Duty anume.

Practic, ne putem aștepta bine-mersi la un titlu de sine stătător, doar că există și un mic twist. Se spune că Zombies va sosi și sub forma unui fel de expansion pentru Call of Duty: Mobile și, culmea, ar putea fi integrat totodată și într-unul din viitoarele titluri CoD importante. Detaliile sunt ca și inexistente momentan, dar am încredere în istoricul predicțiilor lui Henderson și sunt sigur că vom afla mai multe în scurt timp.

Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...