Jump to content
vis1on

Cerere helper - vis1on

Recommended Posts

1. Numele tãu: Tomoiaga Marian - Dumitru.
2. Numele în joc:  ✪ vis1on™
3. Vârsta (minim 15): Aproape 16 ani.
4. Primele 7 cifre din CNP: 5060719
5. Experienta in Adminat (0/10): Din ce moment am mai fost helper acum 1 an, parerea mea e ca experienta actuala e de 7/10.
6. Steam ID (verificați pe steamid.xyz): STEAM_0:1:520505812 
7. Ai citit regulamentul?: nexus2k22
8. De ce dorești grad pe server?: Doresc grad pe acest server deoarece noapte cum joc eu in mare parte cat si ziua dupa-amiaza apar foarte multi playeri care incep si injura sau fac alte chestii care ar putea deranja si eu la randul meu sa ii pot sanctiona.
9. Mai multe detalii despre tine(MINIM 25 CUVINTE) :  In prezent m-as putea caracteriza sau detalia drept o persoana foarte sociabila, deschisa dornica a cunoaste mereu noi persoane, a ajuta prietenii in orice moment pentru ca si ei ma vor ajuta si chiar sa traiesc unele sentimente pe care le doresc. Comportamentul meu dupa parerea mea este unul destul de adecvat mereu fiind pe partea de dreptate. Sunt un om sincer in orice. Timpul meu este impartit in doua parti: partea de acasa si partea de afara. Partea de acasa pot sa ii spun ca mereu stau pe calculator pe langa chestiile de igiena dar si ajutarea parintilor la diferite stadii sau lucrari. Iar partea de afara este iesirea cu prietenii cat si iesirea la bunici sau rude.
10. De ce te-am alege pe tine?: Dupa parerea mea merit sa ma alegeti pe mine dupa activitatea si maturitatea mea. Cred ca sunt destul de incapabil sa acord sanctiunea potrivita.
11. Cu ce o să ajuți la dezvoltarea server-ului?: La interzicerea maxima a Limbajului Vulgar cat si la o liniste frumoasa pe server zii de zii.
12. De cât timp joci pe server?: Cunosc serverul asta de prin 2020-2021 cam asa, o perioada m-am lasat de acesta dar acuma maxim 3 saptamani m-am reapucat si joc zii de zii.
13. Orele jucate pe server(POZA imgur/gyazo cu !MENIUORE) : https://imgur.com/a/hQKcMP8
14. Cât timp poți dedica server-ului zilnic?: Pot dedica in jur de 5-9 ore serverului zii de zii fara sa stau AFK sau activat aiurea.
15. Alte comentarii: Multumesc frumos anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...