Xerro Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Jocul se numeste Ghiceste melodia.Fiecare pune cateva versuri dintr-o melodie, iar urmatorul incearca sa completeze, daca stie melodia. Incep eu: Suna telefoanele ca dracii si vin milioanele cu sacii ca la mintea ce-o am eu nu-ti merge sa ma dobori este greu... e lege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 31 327 8
Administrator Denis Posted April 27, 2022 Administrator Share Posted April 27, 2022 Nicolae Guță- suna telefoanele ca dracii Vreau sa beau cu fratii mei Da, da cu fratii mei, Cei mai smecheri, cei mai grei Da, da sunt fratii mei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 113 346 25
Virus Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 LIVIU GUTA & SUSANU - vreau sa beau cu fratii mei Un preț n-am Ăștia vor un Merțan Le fut pizdele când ăștia flexează un handgun Spune Rihanna, știi piesa aia cu „man down”? Am șase zile fără somn, urmează înc-un breakdown Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 15 171 7
Delia<3 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Ian - Lay Down N-am voie cu arme de foc, pistolul meu îl țin la ea Și dacă vine garda, a plecat femeia mea Cum se mișcă fata asta, Doamne, m-a dat de belea Dau banii pe o manevră, dar mai mult dau pe o curea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 15 193 2
Virus Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 MGK666 – Femeia mea Am marfă, frații golani și-o bagaboantă Generație șocantă, hituri pentru o țară întreagă Yeah, ah, banii din marfă Banii mei marfă, yeah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 15 171 7
Fondator Kaneki Posted August 17, 2022 Fondator Share Posted August 17, 2022 Ian - banii din marfa Merge la sigur Ei toți, eu sunt singur Locu' unu, 's tipu' Cât faci tu noi facem triplu' Pentru unii-i simplu Pentru noi e timpu' Îți dărâmă chipu', ne descântă când îți faci clipu' N-au crezut în mine niciodată Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 152 364 51
Virus Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ian-Nu ma duc la job Intru in industrie zici ca am intrat cu tancul (ya, ya, ya, ya) Zice ca-mi rade cariera e ora de bancuri (ya, ya, yea, yea) Cat timp tu iei o pastila eu ma uit dupa o vila Cred ca ma indrept spre popi ca de trapperi imi e cam sila Mila Domnului fie cu ei, vin ca un killer Frate-miu nu vine, in portbagaj are o kila Ziua facem business fa dar noaptea suntem dealeri Daca nu e A$AP Mob, you can't get any triller Bre Nanele le futi creierii iar Imi fura dume eu ii furam la cantar Cash-ul numerar, l-am luat si dispar Vorbesti prost rau, ia-ti un abecedar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 15 171 7
FlaME Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Asill x Whozoom - YAYA feat. NANE, El Nino Cine mișcă, nu mai mișcă Cine mișcă, mișcă mort Vă aprindem lumânări, da' nu e vorba de un tort Terapie intensivă, l-am băgat în life suport N-am voie să ies din țară, nici măcar n-am pașaport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 19 172 8
Administrator Denis Posted August 20, 2022 Administrator Share Posted August 20, 2022 Mgk- cine misca, nu mai misca Nu-s fericit, deși vezi că zâmbesc Nu dorm niciodată, te sun eu când mă trezesc Încă am pizde care nu trec peste faptu' că asta am ales Îmi pare rău că trebuie să privesc cum pierzi O să-nțelegi când o să vezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 113 346 25
Virus Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Oscar – Antetokounmpo Văd atâția oameni cu multe dureri Prin mai multe locuri, multe încăperi Cât te-am căutat și tot nu te găsesc Cumva îmi e dor, da' n-aș vrea să repet Aceeași greșeală, nu mai vreau să sper Ca dup-asta să am același regret În ce parte să o iau? Dă-mi un reper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 15 171 7
FlaME Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Yakki - Adresa El Jefe, El Jefe, El Dios Del Trap Dacă nu eram român, eram mai mare ca Tupac Ascult doar B.U.G Mafia, n-ascult că se prefac Vreau să văd ce suflet are când îl prind o să-l desfac El Jefe, El Jefe, El Dios Del Trap Dacă nu eram român, eram mai mare ca Tupac Ascult doar B.U.G Mafia, n-ascult că se prefac Vreau să văd ce suflet are când îl prind o să-l desfac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 19 172 8
Administrator Denis Posted January 20 Administrator Share Posted January 20 MGK - el dios del trap Stop, oprește auto-tune-u' Și cu el sau fără pe beat sunt numaru' unu Care comentați, dau diagonală ca nebunu' Și voi o să fiți artiști când o înflori căpșunu' Mi-au zis tovarășii tăi că la scandal te dai în spate Ar trebui să-ți iei rochii că și alea sunt mulate Cum pula mea de la calculator ați trecut la faptе? Și cum îți permiți după doua zile să mă strigi fratе? Nu-mi piеrd timpu' cu persoane care nu-mi aduc profit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 113 346 25
Virus Posted January 21 Share Posted January 21 IDK - Nr.1 Banii aduc puterea, nu mă duc la sală Care e cu mine, care o să sară? Totu-i calculat, fac mate ca la școală Intensiv în asta, fut o profesoară Ficatu, avarii, de la oboseală Totu' se rezolvă, trec la cheltuială Nu ești în măsură să ții socoteală Am stat patru zile la șpriț din greșeală Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 15 171 7
Recommended Posts