Jump to content

Cerere Helper snowy

snowy

Recommended Posts

1. Numele tãu:Miruna
2. Numele în joc:snowy
3. Vârsta (minim 14):aproape 20
4. Primele 7 cifre din CNP:6020627
5. Experienta in Adminat (0/10):9
6. Steam ID (verificați pe steamid.xyz):STEAM_1:1:553002258
7. Ai citit regulamentul?:nexus2k77
8. De ce dorești grad pe server?:Deoarece am o experienta destul de mare in partea de Membru STAFF, stiu sa ma descurc foarte bine in munca in echipa, stiu sa-mi fac repede noi prieteni, indiferent daca sunt jignita/injurata am invatat sa nu bag in seama orice "fraier" sa zic asa care n-are ce face cu viata lui. Am mai fost STAFF pe multe servere de la Helper pana la Fondator/Scripter.
9. Mai multe detalii despre tine(MINIM 25 CUVINTE) :Ma numesc Miruna am varsta frumoasa de aproape 20 de ani, locuiesc in Alba Iulia. Sunt o persoana matura si imatura in acelasi timp. Pot folosi ca un atu varsta, am o capacitate foarte buna de a identifica posibilele inselaciuni, de asemenea ca defect pot spune ca sunt cam increzuta uneori. Imi place de fiecare data sa descopar chestii noi, nu ma las nebatuta daca vreau sa castig ceva fac tot posibilul sa o fac indiferent de situatie.
10. De ce te-am alege pe tine?:Deoarece experienta mea in STAFF este una aproape excelenta imi place sa descopar lucruri noi pe care nu le-am invatat, sa descopar oameni noi in fiecare server pe care intru , desii sansele pe care le am de a intra in staff sunt 50% posibil deoarece nu indepliesc "20 de ore" pe server. 
11. De cât timp joci pe server?:De astazi.
12. Orele jucate pe server(POZA imgur/gyazo cu !meniuore) :Nu am, doar 1 ora cred :D
13. Cât timp poți dedica server-ului zilnic?:Destul de mult, undeva pe la 3-5 ore pe zii.
14. ID Discord:snowy#7057
15. Alte comentarii:Am incercat fara ore :P

• Like 2

• Kaneki locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...