MrQuiqli Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1.Numele dvs (nickname):MrQuiqli 2.Numele adminului reclamat (nickname):Delia 3.Motiv reclamatie:incapabila 4.Data si ora intamplarii:20:07 5.Dovada: https://imgur.com/a/Lqkf1vu 6.Alte comentarii: daca efectiv ii spamez de 3 ori nu am de ce spune ca nu ca toti plangeam si pe chat si peste tot ca era 1 spiner, 1 care era semi legit, si 1 si-a luat in momentu de fata ban de la meriusel ca a trebuit sa ii dau mesaj sa le dea ban sa putem juca si noi linistiti si doar eu primesc gag ca am dat de 4 ori pe u@ acelasi codat de 3 ori si ceilalti codati ca nah toti ne plangeam dar asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andru Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 CONTRA, daca nu poate da ban si nu se poate uita pe 3 deodata asta nu inseamna ca e incapabila. A chemat admini si am intrat eu si cu mer1usel si s au banat playerii respectivi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrQuiqli Posted July 20, 2022 Author Share Posted July 20, 2022 Da dar nu trebuie sa dai gag pentru ca dau pe u@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kaneki Posted July 20, 2022 Administrator Share Posted July 20, 2022 Pentru ca ti-a acordat gag este exact contrariul motivului reclamatiei, a respectat foarte bine regulamentul. Cum sa dai codatii pe chat public cand in majoritatea cazurilor risti sa isi dea turn off la cheats cand vede ca e adminul si sa ramai cu el pe server. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delia<3 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Frate codatii se dau pe admin chat Ne putem uita in consola ca sa vedem ca tu sau mario n ati dat pe nimeni pe admin chat (u@). Avand in vedere ca codatii sunt pe server si tu ii anunti pe chat, ei in acel moment isi pot dezactiva codurile. Asa ca am actionat corect. Nu pot sta pe 3-4 codati de odata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Denis Posted July 20, 2022 Administrator Share Posted July 20, 2022 dovezi insuficiente, nu ai prezentat nimic relevant in reclamtie. t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts