Jump to content
Nevermore

Avem detalii despre GTA VI!


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Avem detalii despre GTA VI!
2. Link stire:Avem detalii despre GTA VI! (zonait.ro)
3. Descriere stire:Vești bune pentru fanii GTA: avem în sfârșit informații noi despre următorul joc din serie! Jason Schreier, jurnalist al publicației Bloomberg, ne oferă cea mai mare colecție de informații despre GTA VI pe care am primit-o până acum.

În pielea cui vom juca?
Raportul jurnalistului spune că unul dintre protagoniștii din GTA VI va fi o femeie de origine latină, adică primul personaj feminin cu care poți juca campania dintr-un joc GTA, acesta făcând parte dintr-o poveste inspirată din celebrul cuplu de criminali Bonnie și Clyde, care între 1932 și 1934 au jefuit mai multe restaurante, bănci și benzinării în Texas, Oklahoma, New Mexico și Missouri. Încă nu știm dacă unul dintre celelalte personaje cu care vom putea juca va fi echivalentul lui Clyde, dar șansele există.

Raportul spune că acțiunea se va petrece în Vice City și că jocul va fi destul de mare ca dimensiuni și va avea mai multe locații interioare (lucru de care jocurile din serie mereu au avut nevoie), iar dezvoltatorii vor adăuga pe parcurs mai multe orașe.
Când apare GTA VI?
Acum vine întrebarea aia pe care o avem cu toții: când putem pune mâna pe GTA VI? Unii analiști spun că jocul va apărea între aprilie 2023 și martie 2024, iar alții spun că nu va apărea mai devreme de 2024.

Jocul este în lucru încă din anul 2014, ceea ce înseamnă că în 2024 se vor împlini zece ani de când se lucrează la GTA VI, dar aceasta e o perioadă în care Rockstar a suferit niște modificări destul de mari. În 2018, sute de angajați au vorbit despre probleme în legătură cu condițiile de muncă inadecvate din cadrul studioului, lucru care a dus la schimbări drastice în cadrul companiei.

Angajații Rockstar spun că moralul echipei este mai sus ca niciodată. Motivele pentru acest lucru sunt schimbările de program, angajarea colaboratorilor ca angajați full-time și rezolvarea problemelor în legătură cu managerii abuzivi. Angajații spun că aceste lucruri au avut și încă au un impact direct asupra conținutului noului GTA VI.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...