Jump to content

[Cerere Helper] - TudorCNT

TudorCNT

Recommended Posts

1. Numele tãu: Tudor
2. Numele în joc: tudorcnt-
3. Vârsta (minim 15): 17 ani.
4. Primele 7 cifre din CNP: 5050917
5. Experienta in Adminat (0/10): Am mai fost staff si aici, cand era pe o alta comunitate server-ul, si am mai fost tot in acea comunitate pe un alt server Owner, deci undeva la 9/10, dar n-am mai adminat de mult timp (cred ca aproape un an).
6. Steam ID (verificați pe steamid.xyz): STEAM_0:0:446670145
7. Ai citit regulamentul?: nexus2k77
8. De ce dorești grad pe server?: Pai in primul rand, am vazut ca server-ul "sufera" de admini, in sensul in care nu prea am vazut admini activi, sau chiar deseori on pe server, multi injura, etc. (in mare parte incalca regulamentul). As vrea sa ajut server-ul cu ce pot, sa fie o joaca cat mai placuta pentru ceilalti playeri, sa nu mai existe atata toxicitate, sa fie un server cat mai caterinca si mai chill, pentru ca asta vrei sa faci cand intrii pe un server public, sa stai chill, sa mai faci o caterinca, nu sa ajungi sa te injuri cu copilasi terminati.
9. Mai multe detalii despre tine(MINIM 25 CUVINTE) : Ma numesc Tudor, am varsta de 17 ani, sunt din Bacau, sunt o fire super prietenoasa, sociabila, ma enervez repede, am reinceput sa ma joc cs, sa mai intru la fun pe publice, sa le mai dau la copilasi cu jocu in cap. (jk)
10. De ce te-am alege pe tine?: Sincer, nu ma vad mai presus decat ceilalti playeri de pe server, toata lumea e egala, dar cel mai bun lucru la mine e pentru ca sunt activ, o sa incerc sa mi fac treaba.
11. De cât timp joci pe server?: Eu joc de cand a fost deschis server-ul prima data, dar m-am reapucat de el de cand are comunitatea lui cam de o luna asa.
12. Orele jucate pe server(POZA imgur/gyazo cu !meniuore): Click. 
13. Cât timp poți dedica server-ului zilnic?:  Depinde si cum sunt eu si cum ma simt, daca ma simt in stare sa ma joc sau nu, in medie 24 ore pe saptamana cand nu este scoala, cand este scoala 12 ore, dar acuma cu vacanta pot sta mai mult.
14. ID Discord: 410088056075452426, tudorcnt.#0999
15. Alte comentarii: - 

• 6
  • 19
  • 3
  • Kaneki locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...