Jump to content

Informatii Grade Forum


Kaneki
 Share

Recommended Posts

  • Fondator

NEVERMORE ROMANIA
Am deschis acest topic pentru persoanele care doresc sa cunoasca cum pot ajunge la fiecare grad in parte.

image.png
Gradul pe care il primesc utilizatorii la crearea contului pe forumul nostru.
image.png
Persoanele din Staff-ul forumului care au ales sa ne paraseasca, acest grad il primesc cei care au avut o anumita vechime cu gradul detinut in momentul retragerii, cei care si-au facut treaba si care au lasat o impresie buna la plecare.
image.png
Utilizatorii care au ajuns la un nivel decent in care se pot ocupa de Zona GFX. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte.
image.png
Utilizatorii care sustin comunitatea donand minim 5 euro. Cu acest grad deblocati o multitudine de beneficii.
image.png
Utilizatorii care si-au afiliat server-ul la noi in comunitate.
image.png
Utilizatorii care au fost acceptati la aplicatia de grad, acestia au obligatia de a se ocupa moderand o sub-categorie la alegere de pe forum. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte.
image.png
Acest grad are acces in a se ocupa de toate categoriile din sectiunea "Diverse". Poate modera topicuri din sectiunea "Servere". Are acces in a oferi/scoate warn-uri.
image.png
Acest grad administrativ are acces la moderarea tuturor sectiunilor, mai putin "DNS Management". Poate oferi/scoate banuri.
image.png
Acest grad administrativ este oferit unor persoane foarte putine din comunitate datorita cerintelor noastre. Se ofera celor care au ajuns intr-un anumit punct in aceasta comunitate si au dat dovada de incredere, capabilitate si seriozitate.
image.png
Acest grad este asemanator cu cel de Administrator, insa este detinut de cel care a construit tot ce inseamna Comunitatea Nevermore Romania.

Link to comment
Share on other sites

  • 142
  • 333
  • 46
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...