Jump to content
Nevermore

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition se află printre jocurile gratis de pe Epic Games din septembrie


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition se află printre jocurile gratis de pe Epic Games din septembrie
2. Link stire:Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition se află printre jocurile gratis de pe Epic Games din septembrie (zonait.ro)
3. Descriere stire:

Cele două jocuri de pe Epic Games care vor fi disponibile gratuit în prima săptămână a lunii viitoare sunt Shadow of the Tomb Rider: Definitive Edition și Submerged: Hidden Depths, iar pe lângă aceste două titluri, platforma mai oferă gratuit și un DLC pentru jocul Knockout City.

Dacă ne gândim la jocurile gratuite oferite de Epic Games pe parcursul acestui an, Shadow of the Tomb Rider este printre cele mai mari titluri pe care platforma le-a oferit în mod gratuit, având în vedere că majoritatea acestor jocuri sunt de obicei titluri mici, deci mereu este o veste bună atunci când un astfel de titlu își face apariția printr-o mulțime de jocuri mici și/sau indie. În plus, această ediție a jocului include atât jocul de bază cât și toate DLC-urile acestuia, ceea ce înseamnă că ai la dispoziție o grămadă de conținut la minunatul preț de zero lei.

Submerged: Hidden Depths este un joc third-person cu un aer foarte relaxant, unde vei explora niște locații uitate de lume, fie pe jos, fie pe apă. Pare fix genul de joc pe care îl joci după ce ai avut o zi lungă, stând confortabil pe scaun cu lumina stinsă, cu controller-ul în mână și cu niște snacks-uri lângă tine.

Shadow of the Tomb Raider, Submerged: Hidden Depths și DLC-ul pentru Knockout City vor fi disponibile gratuit între 1 și 8 septembrie. Până atunci, poți obține la același preț de niciun ban un DLC pentru Destiny 2 și jocul Ring of Pain.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...