Jump to content
Nevermore

Dead Island 2 va fi lansat la începutul anului viitor!


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Dead Island 2 va fi lansat la începutul anului viitor!
2. Link stire:Dead Island 2 va fi lansat la începutul anului viitor! (zonait.ro)
3. Descriere stire:

Gamescom 2022 este plin de anunțuri noi și interesante, însă un titlu care mi-a atras atenția în mod special a fost Dead Island 2. Deși a fost anunțat la E3 2014, dezvoltarea acestui joc a fost extrem de prăpăstioasă, iar faptul că a fost pasat pe la trei studiouri diferite nu i-a ajutat cauza. Și când credeam că putem să ne luăm gândul de la el și să ne bucurăm de jocuri similare, precum Dying Light 2, parcă de nicăieri am primit un trailer; și nu orice fel de video, ci unul care ne arată gameplay și mai mult decât atât, ne dezvăluie data de lansare.

Jocul este dezvoltat de către cei de la Dambusters și acțiunea te plasează în Los Angeles. Întregul oraș este infectat de un virus periculos care transformă oamenii în zombie… restul este deja intuitiv. Improvizezi arme din absolut orice și țelul este să supraviețuiești, ori să mori încercând. Din trailer putem vedea că Dead Island 2 va fi un joc foarte sângeros iar pentru asta trebuie să le mulțumim dezvoltatorilor care au creat o tehnologie specială numită FLESH (Fully Locational Evisceration System for Humanoids).

Tehnologia constă într-un motor de fizică construit doar pentru componenta asta sângeroasă. Cu ajutorul acesteia zombalăii din joc pot fi dezmembrați în tot felul de moduri, care mai de care mai spectaculoase și mai scârboase. Gameplay-ul pare să fie din nou punctul focal al jocului, iar Dead Island 2 deja pare extrem de promițător. Să sperăm însă că își va respecta noua dată de lansare: 3 februarie 2023.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...