Jump to content

Mod-ul ăsta transformă CS:GO-ul într-un joc cu carturi


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Mod-ul ăsta transformă CS:GO-ul într-un joc cu carturi
2. Link stire:Mod-ul ăsta transformă CS:GO-ul într-un joc cu carturi (zonait.ro)
3. Descriere stire:

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta o combinație dintre CS:GO și Rocket League? Normal că nu, dar doi băieți random (care chiar așa se numesc, „Two Random Dudes”) au făcut un mod prin care poți juca meciuri de tip capture the flag cu carturi.

Numele celor doi modderi autointitulați „Two Random Dudes” sunt Dieter Stassen și Luke Millanta, iar acesta din urmă descrie modul astfel:

Quote

În locul soldaților/oamenilor, jucătorii vor lua forma unui cart cu lansator de rachete. Pornind de la asta, fiecare echipă se luptă pentru a captura steagul celeilalte echipe și pentru a-l aduce în propria bază. De fiecare dată când cineva face asta, se înscrie un punct. Echipa care are cele mai multe puncte la sfârșitul meciului câștigă. De-a lungul hărții sunt disponibile speed boostere, muniție (rachete), teleportere și health kit-uri.

Luke Millanta – Two Random Dudes

Pe lângă lansatorul de rachete, fiecare jucător are la dispoziție o abilitate de tip „slam attack” care este folosită prin apăsarea butonului de săritură atunci când se află în aer. Această abilitate trebuie folosită de fiecare dată când un jucător fură un steag, dar și atunci când acesta vrea să înscrie un punct în propria bază.

https://youtu.be/eM6b_n3k3Po

Acest mod este disponibil pe Workshop-ul din Steam, împreună cu alte ciudățenii cum ar fi un mod inspirat din Squid Game sau unul inspirat din Fall Guys. Până și Grove Street-ul din San Andreas se află aici, iar uitându-mă în spate la aceste lucruri, parcă un mod cu mașinuțe care trag cu rachete nu mai sună chiar atât de neobișnuit.

Edited by Virus
Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...