Jump to content

Assassin’s Creed Mirage a fost anunțat oficial


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Assassin’s Creed Mirage a fost anunțat oficial
2. Link stire:Assassin's Creed Mirage a fost anunțat oficial (zonait.ro)
3. Descriere stire:

Avem în sfârșit informații oficiale despre noul joc din seria Assassin’s Creed. După o perioadă de doi ani de la Assassins’s Creed Valhalla, cei de la Ubisoft au anunțat noul titlu al seriei. În această perioadă destul de lungă în care nu am mai aflat nicio noutate despre această franciză, fanii au venit cu tot felul de presupuneri în legătură cu zona și perioada istorică în care următorul joc va fi situat.

Dintre toate presupunerile și dorințele fanilor, una dintre ele este cea mai des întâlnită: un Assassin’s Creed în Japonia, în era samurailor. Și eu am sperat la rândul meu să văd acest lucru materializându-se într-un joc în toată regula, dar se pare că nu e cazul. Cel puțin, nu acum. Nu știm în ce perioadă va fi situat noul titlu, dar știm că jocul se va numi Assassin’s Creed Mirage iar acțiunea acestuia se va petrece în Bagdad, capitala Irakului.

Chiar dacă îmi doream foarte mult un Assassin’s Creed cu samurai, nu am cum să spun că sunt dezamăgit de această alegere a celor de la Ubisoft, deoarece tema acestui joc îl apropie destul de mult de atmosfera lui Assassin’s Creed Revelations, a cărui acțiune se petrece în Turcia, aceasta fiind o țară învecinată cu Irak.

Un nou Assassin’s Creed situat în Asia de Vest

Pot spune cu mâna pe inimă că Assassin’s Creed este seria mea preferată de jocuri, deci ce voi spune poate fi puțin ciudat: primul meu contact cu seria a fost prin Revelations, acesta fiind al patrulea joc din serie. Chiar și după ce am jucat restul titlurilor (recunosc că Odyssey mi-a scăpat, dar nu pentru mult timp), Revelations a rămas pentru mine un joc special.

Povestea, crafting-ul de bombe și protejarea cuiburilor de asasini sunt doar câteva lucruri care diferențiază Assassin’s Creed Revelations de toate celelalte jocuri din serie, dar lucrul care m-a fascinat cel mai mult este atmosfera Constantinopolului (actualul Istanbul), de la muzică și arhitectura orașului până la poveștile locuitorilor care îți dădeau diverse misiuni sau pe care pur și simplu îi auzeai vorbind atunci când treceai pe lângă ei.

Urmează ca cei de la Ubisoft să dezvăluie mai multe despre Assassin’s Creed Mirage în cadrul evenimentului Ubisoft Forward, care va avea loc pe 10 septembrie.

FblO14_WAAAbGEP.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...