Jump to content
Nevermore

Nvidia îți vor oferi gratuit jocul Spider-Man Remastered dacă vei cumpăra o placă video din seria RTX


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Nvidia îți vor oferi gratuit jocul Spider-Man Remastered dacă vei cumpăra o placă video din seria RTX
2. Link stire:Nvidia îți vor oferi gratuit jocul Spider-Man Remastered dacă vei cumpăra o placă video din seria RTX (zonait.ro)
3. Descriere stire:

Pentru o perioadă limitată, cei de la Nvidia îți vor oferi gratuit jocul Spider-Man Remastered pentru PC dacă achiziționezi anumite plăci video din seria RTX. Această ofertă este valabilă atât pentru plăcile cumpărate individual, cât și pentru achiziționarea laptop-urilor și PC-urilor care sunt dotate cu o placă video inclusă în această ofertă.

Varianta remasterizată pentru PC a jocului Spider-Man din 2018 este o alegere foarte bună în acest context, deoarece jocul beneficiază de ray-tracing și NVIDIA DLSS, iar plăcile video GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090 și 3090 Ti (cele patru modele incluse în această ofertă) asigură rularea acestui joc la 120 de cadre pe secundă.

Varianta inițială a jocului, apărută exclusiv pentru PlayStation, a primit premiul Game of the Year, un premiu bine meritat. Din moment ce nu sunt posesor de PS, am avut primul contact cu jocul ăsta odată cu varianta pentru PC despre care v-am vorbit mai sus, și sunt șanse destul de mari ca acesta să fie cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată. Și spun asta nefiind fan Spider-Man, lucru care cred eu că spune destul de multe despre joc.

Eu v-am spus părerea mea, dar încă nu vă pot spune exact ce simt în legătură cu jocul ăsta după doar câteva ore în care l-am jucat. Dar ca să vedeți de ce Spider-Man Remastered este o capodoperă pe care oricine ar trebui să o încerce, vă puteți uita la review-ul lui Marinake de pe canalul Playground, la care vă invit să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...