Jump to content
Nevermore

Ubisoft+ este gratuit până pe 10 octombrie!


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Ubisoft+ este gratuit până pe 10 octombrie!
2. Link stire:Ubisoft+ este gratuit până pe 10 octombrie! (zonait.ro)
3. Descriere stire:

În cazul în care nu știați, Ubisoft+ este un abonament de jocuri introdus în 2019. După succesul înregistrat de EA Play și Xbox Game Pass, era destul de clar că următoarea mișcare din partea studioului era să se alăture horei. Doar că Ubisoft nu prea a jucat aici, întrucât încă un abonament venit prea târziu și prea din scurt nu a încântat pe nimeni. Însă compania chiar vrea ca oamenii să-l încerce, astfel oferă 30 de zile de acces gratuit pentru oricine este curios.

Abonamentul de la Ubisoft funcționează puțin diferit. Acesta îți oferă două opțiuni dintre care poți alege: prima este limitată doar la PC, în timp ce a doua funcționează și pe telefon, tabletă și Google Stadia grație gamingului în cloud. Ambele îți oferă acces la o librărie extinsă de jocuri cu peste 100 de intrări, alături de DLC-urile acestora. Dar cu o abordare atât de tăcută și suport pentru Stadia, dintre toate tâmpeniile posibile, înțeleg de ce oferta creatorilor de Assassin’s Creed nu a ținut.

Cu toate astea, 30 de zile îți oferă destul de mult timp încât să îți dai seama dacă Ubisoft+ poate intra pe lista de priorități financiare sau nu. Pentru context, toată nebunia asta costă undeva la 15 euro pe lună, adică exagerat de mult în condițiile în care tot ce primești sunt jocuri Ubisoft, câteva vechituri de la alți publisheri, vreo două titluri indie, toate pe o platformă care nu se numește Steam. Iar dacă vrei și suport pentru Google Stadia (Doamne ferește!), mai scoți trei euro în plus din buzunar.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...