Jump to content

Ark: Survival Evolved și Gloomheaven sunt următoarele jocuri gratuite de pe Epic Games Store


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Ark: Survival Evolved și Gloomheaven sunt următoarele jocuri gratuite de pe Epic Games Store
2. Link stire:Ark: Survival Evolved și Gloomheaven sunt următoarele jocuri gratuite de pe Epic Games Store (zonait.ro)
3. Descriere stire:

O să îi rog pe cei cărora nu le plac chestiile gratuite să ridice o mână. Hah, eram sigur! Iar dacă tot vă văd atât de încântați, ce-ar fi să vă spun câte ceva despre următoarele jocuri gratuite de pe Epic Games Store? Este vorba despre un titlu pe care mulți probabil îl știți sau măcar ați auzit despre el, anume Ark: Survival Evolved. În plus, magazinul de jocuri oferă și Gloomheaven, un RPG tactic cu elemente de dungeon crawling. Despre ăsta din urmă trebuie să recunosc, nici eu nu știam nimic, însă sunt sigur că mulți vor fi încântați de el.

Ark: Survival Evolved este recunoscut pentru mai multe lucruri, unele bune, altele mai puțin bune. Când vorbești despre supraviețuire în jocuri, ăsta este unul dintre cele mai bune exemple. Începi aventura dezbrăcat, fără resurse și fără vreo idee clară despre ce urmează să faci; pe măsură ce progresezi, deblochezi din ce în ce mai multe obiecte care să te ajute și ajungi până în punctul în care domesticești dinozauri și-ti creezi așezări.

Gloomheaven are un stil ceva mai diferit. În primul rând, este o adaptare virtuală a board game-ului cu același nume și îți oferă un gameplay care se bazează mai mult pe tactici și înglobează elemente de dungeon crawling. Fiecare mișcare pe care o faci va influența modul în care se desfășoară acțiunea jocului și va trebui să supraviețuiești grotelor pline de monștri infioratori… ori să lupți până la moarte. Ai la dispoziție 17 personaje, care împreună însumează mai bine de 1.000 de abilități diferite.

Cele două jocuri vor fi disponibile gratuit pe Epic Games Store în perioada 22 – 29 septembrie 2022. Până atunci mai aveți timp berechet pentru a vă adăuga la colecție jocurile gratuite de săptămâna aceasta: Spirit of the North și The Captain. Iar dacă vreți și mai multe chestii moca, nu uitați că abonamentul Ubisoft+ este gratuit până pe data de 10 octombrie.

Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...