Jump to content

Datorită serialului Cyberpunk: Edgerunners, jocul a atins cel mai mare număr de playeri activi de la lansare încoace


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Datorită serialului Cyberpunk: Edgerunners, jocul a atins cel mai mare număr de playeri activi de la lansare încoace
2. Link stire:Datorită serialului Cyberpunk: Edgerunners, jocul a atins cel mai mare număr de playeri activi de la lansare încoace (zonait.ro)
3. Descriere stire:

După aproape doi ani de la lansare, jocul Cyberpunk 2077 se bucură acum de cea mai bună perioadă din viața lui. Datorită anime-ului Cyberpunk: Edgerunners, despre care v-am scris aici pe site acum ceva timp și care este acum foarte apreciat de către fani și critici, jocul a atins acum peste un milion de playeri în fiecare zi (asta de câteva zile încoace), acesta fiind cel mai mare număr pe care l-a văzut acest titlu de la lansare, conform Steam Charts. De asemenea, patch-ul 1.6 din Cyberpunk 2077, lansat pe 6 septembrie, aduce în joc conținut din cadrul serialului, pentru a conecta mai bine cele două producții.

Și în luna decembrie a anului 2020, atunci când jocul a fost lansat, numărul de playeri a trecut de un milion de oameni în fiecare zi. Partea proastă a fost că la o lună după, acest număr a scăzut la 80.000 din cauza faptului că jocul pur și simplu nu se ridica la nivelul așteptărilor setat de dezvoltatori înaintea lansării, dar asta cred că știm cu toții deja. Chiar dacă nu ai fost niciodată interesat de Cyberpunk 2077, este foarte posibil să fi auzit că jocul ăsta a fost un dezastru imens la lansare.

Nu este prima dată când un joc a primit o a doua șansă după o lansare dezastruoasă, și vorbesc aici despre No Man’s Sky, după cum probabil v-ați dat seama. După ce Sean Murray, co-fondatorul studio-ului Hello Games, a promis oamenilor lucruri mărețe în legătură cu jocul, cum ar fi un număr infinit de planete explorabile și diferite, jucătorii și-au dat seama că No Man’s Sky este foarte departe de aceste promisiuni. Acum, în urma unor patch-uri, lumea este în sfârșit mulțumită de joc, chiar dacă nu este o schimbare atât de mare ca în cazul lui Cyberpunk 2077.

Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...