Jump to content

Activision nu te va lăsa să te joci următorul Call of Duty dacă nu ai telefon


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Activision nu te va lăsa să te joci următorul Call of Duty dacă nu ai telefon
2. Link stire:Activision nu te va lăsa să te joci următorul Call of Duty dacă nu ai telefon (zonait.ro)
3. Descriere stire

Da, ai citit bine. Dacă vrei să te joci următorul Call of Duty, va trebui să le demonstrezi celor de la Activision că nu ești un robot sau vreun hacker cu un alt cont deja suspendat, totul cu ajutorul unui SMS pe care îl vei primi înainte să intri în joc. Și acum poate te întrebi care e problema cu asta. La urma urmei, un astfel de sistem sau unul similar este folosit de majoritatea industriei pentru recuperarea parolei sau schimbarea ei și nu numai, de ani buni. Ei bine, dă-mi voie să îți explic.

Odată cu lansarea Overwatch 2, această funcție a fost aspru criticată de utilizatori din toată lumea din cauza unei probleme grave. Unele numere pre-paid de la anumiți operatori de telefonie mobilă din lume nu au putut primi acel cod unic prin SMS cu care să se autentifice. Astfel, zeci de mii de oameni au rămas pe dinafară și nu au putut încerca noul joc. Faptul că serverele Blizzard au fost lovite de un atac DDoS chiar în ziua lansării, lucru ce a rezultat în timpi de așteptare în ordinul sutelor de minute pentru cei ce voiau să se joace, doar a pus sare pe rana gamerilor.

Acum înțelegi de ce comunitatea este reticentă când vine vorba despre sistemul acesta. În timp ce Blizzard a făcut un pas înapoi și a limitat folosirea funcției doar pentru conturile noi create de Overwatch 2, se pare că toți oamenii care vor să se joace noul Call of Duty Modern Warfare II vor trebui să treacă prin asta, indiferent că vorbim despre un jucător nou sau unul care a jucat deja alte titluri din serie, conform unei declarații oficiale.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile odată cu ziua de 28 octombrie, când jocul va fi lansat. Dacă vrei să vezi cum s-a prezentat predecesorul lui Call of Duty Modern Warfare II, poți arunca un ochi peste recenzia noastră, aici.

Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...