Jump to content

Need for Speed Unbound se întoarce la perioada de aur a seriei


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Need for Speed Unbound se întoarce la perioada de aur a seriei
2. Link stire:Need for Speed Unbound se întoarce la perioada de aur a seriei (zonait.ro)
3. Descriere stire:

Need for Speed Unbound a fost dezvăluit aseară prin intermediul unui trailer și chiar dacă în ultimii ani am fost sceptic cu privire la orice lansat de EA, trebuie să recunosc că prezentarea noului joc mi-a ridicat părul pe mâini de încântare. Iar dacă astea nu-s influențe puternice de Underground 1 și 2, atunci nu știu ce mai sunt. Dar înainte de a comenta pe baza lui, vreau să vă arăt și vouă trailerul despre care tot vorbesc aici. Așa că fără s-o lungim, aruncați o privire la noul NFS.

Need for Speed Unbound arată foarte interesant

Pentru majoritatea fanilor, Need for Speed și-a atins apogeul ca serie în perioada 2003 – 2005 cu lansări precum Underground 1, Underground 2 și Most Wanted. Pe atunci erau la modă filmele Fast & Furious și întreagă mișcare de street racing era în floare. Impactul social al perioadei a permis seriei să atingă culmi pe care nu mai ajunsese până atunci. Dar ăsta a fost și călcâiul lui Ahile pentru franciză, care în mintea multora a murit odată cu lansarea lui Carbon, ori la scurt timp după aceasta.

De-atunci și până astăzi, oamenii au tot așteptat un Underground 3, iar cei de la Criterion pare că au ascultat. În colaborare cu noii colegi de la Codemasters au adus la viață Need for Speed Unbound, adică un arcade racer inspirat puternic din jocurile astea atât de populare la începutul anilor 2000. Direcția vizuală este foarte interesantă și pare o adaptare a ceea ce am putut vedea în era Underground.

Scurtele secvențe de gameplay pe care le-am văzut au întărit ideea asta și m-au dus imediat cu gândul la cursele din Most Wanted. Iar ca să îndulcească și mai mult rețeta, Need for Speed Unbound pare că va avea o selecție foarte interesantă de mașini.  În trailer am putut vedea monștri JDM precum Nissan 240SX și Silvia, astfel mă aștept ca noul joc să îmbrățișeze mai mult cultura asta urbană și să pună mai puțin accent pe bolizi de sute de mii de euro. Până la urmă asta era frumusețea jocurilor mai sus amintite. Iar dacă sistemul de tuning este cel puțin la fel de tare ca pe NFS Heat, deja mă declar mulțumit.

Need for Speed Unbound va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC pe data de 2 decembrie 2022, astfel confirmând zvonurile de zilele trecute. Jocul este deja disponibil pentru precomandă și îl găsiți și pe Steam. Prețul este cel normal de 70 de euro, iar versiunea Palace a jocului costă cu 10€ mai mult. Aceasta din urmă le oferă celor care cumpără jocul câteva chestii extra: patru mașini modificate, îmbrăcăminte exclusivă pentru personajul in-game și alte elemente vizuale.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...