Jump to content
Nevermore

Discul de instalare al jocului Call of Duty Modern Warfare 2 are doar… 70 MB


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Discul de instalare al jocului Call of Duty Modern Warfare 2 are doar… 70 MB
2. Link stire:Discul de instalare al jocului Call of Duty Modern Warfare 2 are doar... 70 MB (zonait.ro)
3. Descriere stire:

În era patch-urilor imense în prima zi de lansare, se pare că dezvoltatorii nu se mai chinuie nici măcar să includă tot jocul pe discurile pentru console. Un creator de conținut a descoperit că, în realitate, discul noului Call of Duty Modern Warfare 2 conține doar 70 MB de informație. Mai exact, se pare că doar installer-ul este fizic scris pe disc, iar restul de peste 100GB de date sunt descărcate ulterior.

Dar hai să le luăm pe rând. Am menționat acel patch în prima zi (day-one patch) pentru că acest sistem a devenit, în ultima vreme, norma în industrie. Așa se procedează deoarece discurile fizice trebuie scrise și trimise către magazine înainte de lansarea oficială, în așa fel încât oamenii să poată cumpăra noul joc la timp, dacă aleg să-l achiziționeze fizic.

Din cauza restricțiilor de timp sau pur și simplu pentru că proiectul este neterminat, tot mai mulți dezvoltatori trimit o versiune incompletă a jocului pe disc, iar asta înseamnă că, în momentul în care eu sau tu băgăm acel disc în consolă, trebuie să mai așteptăm câteva zeci de minute sau ore, în funcție de conexiunea la internet, pentru ca acel patch care face titlul funcțional să se descarce și să se instaleze.

Dar se pare că Activision au trecut deja la nivelul următor. Dacă în mod normal vorbim de actualizări de ordinul a câțiva GB sau poate câteva zeci de GB, după ce introduci discul Call of Duty Modern Warfare 2 în al tău Xbox sau PlayStation, mai ai de descărcat încă mai bine de 100GB. În funcție de conexiunea ta la internet, acest lucru poate dura între un sfert de oră și deloc, dacă ți-a picat netul sau ești într-un loc fără rețea.

image.jpeg.1fe7171fea311399446b0f258ec706e3.jpeg

Nu pot să zic că îmi place prea mult această practică de a nu include jocul pe disc. E ca și cum ți-ai cumpăra din magazin o pereche de adidași și pleci doar cu cutia goală, ca acasă să descoperi că trebuie să faci comandă prin curier ca să îți vină și încălțările. Păi nu era mai bine să bag discul în consolă și să pornească titlul Call of Duty pe care am plătit 70 de euro, domnu’ Activision? Bine că în România nu avem limită de date pe abonamentele fixe de internet…

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...