Jump to content

Cyberpunk 2077 primește un update care repară mai multe misiuni și adaugă suport pentru AMD FSR 2.1


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:Cyberpunk 2077 primește un update care repară mai multe misiuni și adaugă suport pentru AMD FSR 2.1
2. Link stire:https://zonait.ro/cyberpunk-2077-update-bugs-fsr-2-1/
3. Descriere stire:

Nu mai este o surpriză și nici o noutate că, în ultima vreme, jocul Cyberpunk 2077 se bucură de un succes mult mai răsunător decât la lansare. Multitudinea de bug-uri au fost, în mare parte, rezolvate, iar serialul Edgerunners a readus jucători vechi sau le-a făcut cunoștință celor neinițiați cu frumusețea Night City.

Și uite așa se face că dezvoltatorii Cyberpunk 2077 nu stau de pomană, iar jocul a primit un nou update destul de consistent care, printre altele, repară mai multe misiuni secundare, rezolvă bug-uri care blocau progresul în anumite misiuni principale și activități, așează la loc obiecte care pluteau în aer și îi echipează pe toți locuitorii din Night City cu o umbrelă, atunci când plouă.

Mai mult, noul update, denumit 1.61, adaugă suport pentru AMD FSR 2.1, tehnologia de upscaling rivală NVIDIA DLSS. Deși nu vreau să intru în prea multe detalii, FSR vine cu un avantaj notabil, și anume faptul că funcționează pe orice placă video, fie că vorbim despre o arhitectură mai veche, atât de la AMD, NVIDIA, cât și grafica integrată Intel. FSR 2.1 aduce niște îmbunătățiri serioase față de varianta 2.0 anterior implementată în Cyberpunk 2077, iar mai multe detalii poți citi aici.

Pe partea de gameplay, de acum vei putea să-ți craftezi o variantă legendară a revolverului Amnesty Iconic, bonusurile de pe echipament care au legătură cu cooldown-ul Quickhack și rata de crit vor funcționa normal iar armele vor da mai mult explosive damage.

Update-ul 1.61 pentru Cyberpunk 2077 este disponibil pentru PC, console și Stadia, deși nu știu de ce se mai chinuie și cu ăsta din urmă, oricum o să moară în curând. Dacă vrei să citești toate schimbările aduse odată cu acest patch, găsești lista completă aici.

Fără îndoială că asistăm la o renaștere a Cyberpunk 2077, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Ca un mare fan al studioului CD Projekt Red, trebuie să recunosc că am fost tare dezamăgit acum doi ani, când jocul pe care milioane de oameni din întreaga lume îl așteptau cu sufletul la gură s-a dovedit a fi un fiasco absolut. Acum, toată lumea așteaptă cu interes primul și singurul expansion al jocului, Phantom Liberty, care se va lansa cândva în 2023.

Link to comment
Share on other sites

  • 15
  • 174
  • 7
×
×
  • Create New...