Jump to content
Nevermore

The Evil Within 2 este disponibil gratuit cu Amazon Prime


Virus

Recommended Posts

1. Nume stire:The Evil Within 2 este disponibil gratuit cu Amazon Prime
2. Link stire:The Evil Within 2 este disponibil gratuit cu Amazon Prime (zonait.ro)
3. Descriere stire:

Recent am tot vorbit despre sumedenia de jocuri gratuite pe care companii precum Epic Games le-au aruncat în direcția gamerilor cu ocazia sărbătorilor. Dacă nu ai apucat să pui mâna pe vreunul dintre acele titluri sau niciunul dintre ele nu ți-a satisfăcut dorința de a te speria încât să sari de pe scaun, am vești bune!

The Evil Within 2 este continuarea unui joc foarte bun de la creatorul legendarei serii Resident Evil și este acum disponibil gratuit în cadrul Amazon Prime. Practic, dacă ai un abonament la Amazon pentru serviciul Prime Video, ești deja eligibil. Acum că am stabilit asta, hai să îți povestesc despre joc.

Acțiunea se petrece într-o Americă plină de zombie dubioși care vor să te omoare iar sarcina ta este să îți găsești fiica, despre care credeai că e moartă până acum. Genul este survival horror iar în cele aproximativ 20 de ore de poveste o să sari de pe scaun de frică mai mult decât o dată, pot să îți garantez. 

Și da, știu. Tematica de joc horror cu o lume infestată de zombie este deja fumată acum, dar asta nu înseamnă că povestea captivantă și gameplay-ul bun lui The Evil Within 2 trebuie date la o parte. Dacă te interesează, singura recomandare pe care am să ți-o fac este să treci mai întâi prin primul titlu din serie. În acest moment găsești primul joc la prețul redus de 4,99 euro pe Steam.

Pe lângă The Evil Within 2, celelalte jocuri oferite în cadrul abonamentului sunt:

Elsewhere

Faraway 2

Breathedge

Beat Cop

Lawn Mowing Simulator

Chicken Police – Paint it RED!

În plus, poți primi și tot felul de obiecte digitale, currency și skin-uri în jocuri precum: Valorant, FIFA 23 și Raid: Shadow Legends. Oferta este valabilă până pe 23 ianuarie.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...