Soimul Posted March 15 Share Posted March 15 1. Nickname: Soimul 390 km pa ora. 2. Nickname Admin: nu apare sau nu vad eu bine uitati aici link de la ban https://nevermore.ro/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:762040240&advType=steamid&Submit 3. Motivul pentru care ai luat ban: wh 4. Ora + Data + Harta: 2023-03-15 13:57:40 HARTA NUKE 5. Explică ce s-a întâmplat: ma jucam linistit si am primit ban pt wh. 6. SteamID[steamid.xyz] STEAM_1:0:762040240 asta cred . Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 3
focus Posted March 15 Share Posted March 15 https://imgur.com/a/gxdx1OU se vede clar ca ai wh in filmarea asta , mai trebuia sa am o filmare de pe nuke cum te uitai prin pereti cu awp-ul + ca au mai zis si altii ca ai wh , daca ma contrazici te astept la o verificare pe discord sa imi dovedesti ca ai dreptate Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 13 1
Soimul Posted March 15 Author Share Posted March 15 da , accept orice fel de verificare lasa mi un discord Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 3
Andru Posted March 15 Share Posted March 15 Prea putine dovezi pentru a ne da seama daca a avut cod sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options... 66 134 9
focus Posted March 15 Share Posted March 15 focus#9535 Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 13 1
Soimul Posted March 15 Author Share Posted March 15 (edited) gt Edited March 15 by Soimul Link to comment Share on other sites More sharing options... 0 3
FlaME Posted March 15 Share Posted March 15 Nici pro dar nici contra. Sa spunem ca in dovada de mai sus l-ai auzit cand a sarit, propun o verificare strictă iar dupa se va lua devizia finala. Link to comment Share on other sites More sharing options... 19 172 8
focus Posted March 15 Share Posted March 15 a refuzat in final sa fie verificat Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 13 1
Administrator Denis Posted March 16 Administrator Share Posted March 16 Link to comment Share on other sites More sharing options... 113 346 25
Recommended Posts