Jump to content
Nevermore

Noul Intel Core i9-12900KS a ajuns mai devreme la unii clienți


Denis

Recommended Posts

  • Admin

1. Nume articol: Noul Intel Core i9-12900KS a ajuns mai devreme la unii clienți
2. Link articol: https://zonait.ro/intel-core-i9-12900ks-livrare-anticipata/
3. Descriere articol: Generația de procesoare Alder Lake de la Intel s-a bucurat de un succes destul de mare, iar următorul flagship al seriei este Core i9-12900KS. Procesorul a fost prezentat în cadrul CES 2022 și se zvonește că lansarea acestuia va avea loc în Martie, adică dintr-un moment în altul. Iar zvonurile par că se vor adeveri, întrucât câțiva clienți au pus deja mâna pe noul procesor în urma greșelii unui distribuitor.

Putem vedea primele imagini cu procesorul și ambalajul acestuia în cadrul unei postări de pe overclocking.com. Pe lângă produsul în sine, cutia conține și o machetă de wafer. Tot în această postare vedem și o poză din BIOS în care procesorul stă la 78 de grade Celsius și ratingul „SP” care reprezintă calitatea unui procesor bazată pe raportul dintre voltaj și frecvență. Intel Core i9-12900KS este o dovadă a eficienței procesului de fabricație Intel 7 și oferă o frecvență single-core de 5.5GHz și multi-core de 5.2GHz; o îmbunătățire de 300MHz față de 12900K.

Deși au ajuns deja la unii clienți, nu știm încă prețul pentru un astfel de procesor ori cât va consuma. Dar dacă ne luăm după consumul de 241W al lui 12900K, presupun că 12900KS va avea nevoie de vreo 300W. Cei care vor maximul de performanță vor trebui să scoată banii necesari pentru o sursă puternică și o răcire adecvată unui astfel de consum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...