Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. 1. Nume stire:Urmatorul Need for Speed ar putea fi lansat la începutul lunii decembrie 2022 2. Link stire:Urmatorul Need for Speed ar putea fi lansat la începutul lunii decembrie 2022 (zonait.ro) 3. Descriere stire: Au apărut noi zvonuri despre Need for Speed Unbound, următorul joc din franciza de racere arcade. Sursa este Tom Henderson, un personaj care a oferit informații destul de corecte în ultimele luni, iar de această dată ne oferă niște detalii foarte specifice. În primul rând, am aflat că lansarea a fost amânată până pe 2 decembrie 2022 deși inițial ar fi trebuit să ne urcăm la volan pe data de 4 noiembrie. Cât despre platformele pe care va fi disponibil, se pare că jocul vine doar pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series, deci fără urmă de suport pentru vechea generație de console. Următorul Need for Speed va pune accent puternic pe multiplayer Acțiunea lui Need for Speed Unbound se va petrece în Lakeshore City, un oraș inspirat de Chicago și va conține multe elemente anime. Vorbim despre efecte animate precum flăcări care ies din cauciucuri, scântei și alte nebunii de genul asta. De partea auditivă s-a ocupat A$AP Rocky, deci m-aștept să nu mai primim playlist-uri pline de reggaetoane ieftine și-n noul joc. Partea de interacțiune cu alți jucători va fi și ea importantă, întrucât vom avea un sistem de meet-up unde te poți întâlni cu alți jucători pentru a va admira bolizii. Meeting vreau.bmw direct, ce să mai?! Prin intermediul noului titlu, seria revine după un an de pauză. În acest timp, cei de la Criterion au ajutat la dezvoltarea lui Battlefield 2042 și au apucat să se obișnuiască cu noua echipă de la Codemasters. Iar acum, colaborarea dintre cele două studiouri ne va aduce Need for Speed Unbound. Sunt extrem de curios să văd cum arată un NFS creat de două studiouri cu atât de multă experiență în domeniu și sper că va fi gura de aer proaspăt de care avea nevoie seria asta.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Earlier
 5. 1. Nume stire:Datorită serialului Cyberpunk: Edgerunners, jocul a atins cel mai mare număr de playeri activi de la lansare încoace 2. Link stire:Datorită serialului Cyberpunk: Edgerunners, jocul a atins cel mai mare număr de playeri activi de la lansare încoace (zonait.ro) 3. Descriere stire: După aproape doi ani de la lansare, jocul Cyberpunk 2077 se bucură acum de cea mai bună perioadă din viața lui. Datorită anime-ului Cyberpunk: Edgerunners, despre care v-am scris aici pe site acum ceva timp și care este acum foarte apreciat de către fani și critici, jocul a atins acum peste un milion de playeri în fiecare zi (asta de câteva zile încoace), acesta fiind cel mai mare număr pe care l-a văzut acest titlu de la lansare, conform Steam Charts. De asemenea, patch-ul 1.6 din Cyberpunk 2077, lansat pe 6 septembrie, aduce în joc conținut din cadrul serialului, pentru a conecta mai bine cele două producții. Și în luna decembrie a anului 2020, atunci când jocul a fost lansat, numărul de playeri a trecut de un milion de oameni în fiecare zi. Partea proastă a fost că la o lună după, acest număr a scăzut la 80.000 din cauza faptului că jocul pur și simplu nu se ridica la nivelul așteptărilor setat de dezvoltatori înaintea lansării, dar asta cred că știm cu toții deja. Chiar dacă nu ai fost niciodată interesat de Cyberpunk 2077, este foarte posibil să fi auzit că jocul ăsta a fost un dezastru imens la lansare. Nu este prima dată când un joc a primit o a doua șansă după o lansare dezastruoasă, și vorbesc aici despre No Man’s Sky, după cum probabil v-ați dat seama. După ce Sean Murray, co-fondatorul studio-ului Hello Games, a promis oamenilor lucruri mărețe în legătură cu jocul, cum ar fi un număr infinit de planete explorabile și diferite, jucătorii și-au dat seama că No Man’s Sky este foarte departe de aceste promisiuni. Acum, în urma unor patch-uri, lumea este în sfârșit mulțumită de joc, chiar dacă nu este o schimbare atât de mare ca în cazul lui Cyberpunk 2077.
 6. MODEL 1. Nume in joc: FlaME 2. Grad detinut: Admin 3. Plec pe data de: 24 Septembrie 4. Revin pe data de: 1 Octombrie 5. Numar de zile inactive: 8 6. Motivul inactivitatii: Mi s-a ars sursa la PC 7. Alte precizari: Nimic, BRB
 7. 1. Nume stire:EA confirmă că se lucrează la un joc Iron Man 2. Link stire:EA confirmă că se lucrează la un joc Iron Man (zonait.ro) 3. Descriere stire: Motive, studio din Montreal subordonat celor de la EA, care este și în spatele remake-ului Dead Space care va apărea la începutul lui 2023, au anunțat pe pagina lor oficială de Twitter faptul că lucrează împreună cu Marvel Games la un joc Iron Man. În postare se menționează că jocul se va încadra în genul single-player action-adventure, iar dacă ar fi să ne uităm în urmă la jocurile Spider-Man și Guardians of the Galaxy care se încadrează în același gen și care au fost create tot în colaborare cu Marvel, putem spune că acest joc are șanse foarte mari de succes printre fanii producțiilor acestui studio și nu numai. Știm că studioul Motive lucrează în prezent la un remake al jocului Dead Space, care ar trebui să apară la începutul anului viitor, și că au lucrat la Star Wars: Squadrons și Star Wars: Battlefront 2, deci se pare că cei de la Motive sunt obișnuiți să lucreze cu universuri create de alte companii, ceea ce nu poate decât să fie un lucru bun pentru următorul joc Iron Man. Am zis „următorul” mai sus pentru că acesta nu va fi primul joc Iron Man. A apărut unul și în 2008, dar nu a prea avut succes. Așadar, jocul la care lucrează cei de la Motive nu va fi primul cu acest personaj, dar e posibil să fie primul joc bun cu acesta.
 8. 1. Nume stire:Ark: Survival Evolved și Gloomheaven sunt următoarele jocuri gratuite de pe Epic Games Store 2. Link stire:Ark: Survival Evolved și Gloomheaven sunt următoarele jocuri gratuite de pe Epic Games Store (zonait.ro) 3. Descriere stire: O să îi rog pe cei cărora nu le plac chestiile gratuite să ridice o mână. Hah, eram sigur! Iar dacă tot vă văd atât de încântați, ce-ar fi să vă spun câte ceva despre următoarele jocuri gratuite de pe Epic Games Store? Este vorba despre un titlu pe care mulți probabil îl știți sau măcar ați auzit despre el, anume Ark: Survival Evolved. În plus, magazinul de jocuri oferă și Gloomheaven, un RPG tactic cu elemente de dungeon crawling. Despre ăsta din urmă trebuie să recunosc, nici eu nu știam nimic, însă sunt sigur că mulți vor fi încântați de el. Ark: Survival Evolved este recunoscut pentru mai multe lucruri, unele bune, altele mai puțin bune. Când vorbești despre supraviețuire în jocuri, ăsta este unul dintre cele mai bune exemple. Începi aventura dezbrăcat, fără resurse și fără vreo idee clară despre ce urmează să faci; pe măsură ce progresezi, deblochezi din ce în ce mai multe obiecte care să te ajute și ajungi până în punctul în care domesticești dinozauri și-ti creezi așezări. Gloomheaven are un stil ceva mai diferit. În primul rând, este o adaptare virtuală a board game-ului cu același nume și îți oferă un gameplay care se bazează mai mult pe tactici și înglobează elemente de dungeon crawling. Fiecare mișcare pe care o faci va influența modul în care se desfășoară acțiunea jocului și va trebui să supraviețuiești grotelor pline de monștri infioratori… ori să lupți până la moarte. Ai la dispoziție 17 personaje, care împreună însumează mai bine de 1.000 de abilități diferite. Cele două jocuri vor fi disponibile gratuit pe Epic Games Store în perioada 22 – 29 septembrie 2022. Până atunci mai aveți timp berechet pentru a vă adăuga la colecție jocurile gratuite de săptămâna aceasta: Spirit of the North și The Captain. Iar dacă vreți și mai multe chestii moca, nu uitați că abonamentul Ubisoft+ este gratuit până pe data de 10 octombrie.
 9. 1. Numele tau din joc: tudorcnt- 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tudorcnt 3. Varsta: 17 ani. 4. Gradul detinut: Helper 5. SteamID(steamid.xyz): STEAM_0:0:446670145 6. Dovada cand ai luat ultima data up: Am facut cerere de helper, si atunci am primit gradul, nu am luat niciun up de atunci. (dovada) 7. Screenshot la orele pe care le detii in momentul de fata[imgur.com]: poza 8. Ai citit regulamentul?: nexus2k77 9. De ce doresti sa avansezi la urmatorul grad?: Pentru ca vreau sa ma ocup fara sa mai cer ajutor in legatura cu un ban, maxim doar un sfat si pentru ca vreau sa ajut server-ul cu cat pot. 10. Discord: tudorcnt.#0999 11. Alte comentarii: -
 10. M-am uitat la videoclipuri si nu am vazut nimic in neregula.
 11. Am sa ma uit in decursul zilei de astazi la dovezile tale si voi lua o decizie.
 12. https://youtu.be/6Mz29wCrG58
 13. https://youtu.be/XBncAvRYC9c
 14. Model reclamatie Jucator Titlu Topic: Reclamatie jucator Fane 1.Numele dvs (nickname):1Lew168 2.Numele jucatorului reclamat (nickname): Fane id 552 3.Motiv reclamatie: suspectat de vreo 5 jucatori de pe server ca are aimbot 4.Steam-ul jucatorului reclamat (link): nu il stiu 5.Dovada: https://youtu.be/XBncAvRYC9c 6.Alte comentarii:
 15. 1. Nume stire:Ubisoft+ este gratuit până pe 10 octombrie! 2. Link stire:Ubisoft+ este gratuit până pe 10 octombrie! (zonait.ro) 3. Descriere stire: În cazul în care nu știați, Ubisoft+ este un abonament de jocuri introdus în 2019. După succesul înregistrat de EA Play și Xbox Game Pass, era destul de clar că următoarea mișcare din partea studioului era să se alăture horei. Doar că Ubisoft nu prea a jucat aici, întrucât încă un abonament venit prea târziu și prea din scurt nu a încântat pe nimeni. Însă compania chiar vrea ca oamenii să-l încerce, astfel oferă 30 de zile de acces gratuit pentru oricine este curios. Abonamentul de la Ubisoft funcționează puțin diferit. Acesta îți oferă două opțiuni dintre care poți alege: prima este limitată doar la PC, în timp ce a doua funcționează și pe telefon, tabletă și Google Stadia grație gamingului în cloud. Ambele îți oferă acces la o librărie extinsă de jocuri cu peste 100 de intrări, alături de DLC-urile acestora. Dar cu o abordare atât de tăcută și suport pentru Stadia, dintre toate tâmpeniile posibile, înțeleg de ce oferta creatorilor de Assassin’s Creed nu a ținut. Cu toate astea, 30 de zile îți oferă destul de mult timp încât să îți dai seama dacă Ubisoft+ poate intra pe lista de priorități financiare sau nu. Pentru context, toată nebunia asta costă undeva la 15 euro pe lună, adică exagerat de mult în condițiile în care tot ce primești sunt jocuri Ubisoft, câteva vechituri de la alți publisheri, vreo două titluri indie, toate pe o platformă care nu se numește Steam. Iar dacă vrei și suport pentru Google Stadia (Doamne ferește!), mai scoți trei euro în plus din buzunar.
 16.  Cerere helper

  1. Muresan Bogdan 2. Xenon Plus: 3. 18 y  4. 5040115.Am mai fost Admin pe alt server  (7/10): 6. Steam ID (verificați pe steamid.xyz/steamdb.info) 76561199136838161: 7. Ai citit regulamentul? Da : 8. De ce dorești grad pe server? Pentru ca  sunt informat cu regulamentu-l si imi place sa ajut oameni  : 9. Mai multe detalii despre tine(MINIM 25 CUVINTE) :...

 17. salut a s vrea sa devin helper , am 15 ani si peste 30 de ore pe nexus 

 18. 1. Nume stire:Nvidia îți vor oferi gratuit jocul Spider-Man Remastered dacă vei cumpăra o placă video din seria RTX 2. Link stire:Nvidia îți vor oferi gratuit jocul Spider-Man Remastered dacă vei cumpăra o placă video din seria RTX (zonait.ro) 3. Descriere stire: Pentru o perioadă limitată, cei de la Nvidia îți vor oferi gratuit jocul Spider-Man Remastered pentru PC dacă achiziționezi anumite plăci video din seria RTX. Această ofertă este valabilă atât pentru plăcile cumpărate individual, cât și pentru achiziționarea laptop-urilor și PC-urilor care sunt dotate cu o placă video inclusă în această ofertă. Varianta remasterizată pentru PC a jocului Spider-Man din 2018 este o alegere foarte bună în acest context, deoarece jocul beneficiază de ray-tracing și NVIDIA DLSS, iar plăcile video GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090 și 3090 Ti (cele patru modele incluse în această ofertă) asigură rularea acestui joc la 120 de cadre pe secundă. Varianta inițială a jocului, apărută exclusiv pentru PlayStation, a primit premiul Game of the Year, un premiu bine meritat. Din moment ce nu sunt posesor de PS, am avut primul contact cu jocul ăsta odată cu varianta pentru PC despre care v-am vorbit mai sus, și sunt șanse destul de mari ca acesta să fie cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată. Și spun asta nefiind fan Spider-Man, lucru care cred eu că spune destul de multe despre joc. Eu v-am spus părerea mea, dar încă nu vă pot spune exact ce simt în legătură cu jocul ăsta după doar câteva ore în care l-am jucat. Dar ca să vedeți de ce Spider-Man Remastered este o capodoperă pe care oricine ar trebui să o încerce, vă puteți uita la review-ul lui Marinake de pe canalul Playground, la care vă invit să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja.
 19. 1. Numele tau din joc: FlaME 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/flame__1337/ 3. Varsta: 17 (fara 2 luni) 4. Gradul detinut: Moderator 5. SteamID(steamid.xyz): STEAM_0:1:233078738 6. Dovada cand ai luat ultima data up: @ Kaneki stie 7. Screenshot la orele pe care le detii in momentul de fata[imgur.com]: https://i.imgur.com/t9MQVFv.png 8. Ai citit regulamentul?: nexus2k77 9. De ce doresti sa avansezi la urmatorul grad?: Pentru a ajuta serverul si pentru a prinde codatii si pentru a face curatenie pe server, aici ma refer la cei toxici, cei care vorbesc ptre mult, etc. 10. Discord: FlaME#1337 11. Alte comentarii: Nimic, multumesc!
 20. 1) Nickname: Sebastian 2) Gradul deținut: Helper 3) Motivul pentru care te retragi: Nu mai am timpul necesar pentru a face activitatea ceruta saptamanal 4) Comentarii adiționale: Bafta in continuare!
 21. 1) Nickname: Simpel 2) Gradul deținut: Moderator 3) Motivul pentru care te retragi: nu pot face activitatea cerută 4) Comentarii adiționale: A fost o plăcere să fac perte din acest staff! Plănuiesc să mă reîntorc cândva dar acum nu am destul timp pentru server. Vă mulțumesc pentru tot, sper că ne mai auzim!
 22. 1. Nume stire:Assassin’s Creed Mirage a fost anunțat oficial 2. Link stire:Assassin's Creed Mirage a fost anunțat oficial (zonait.ro) 3. Descriere stire: Avem în sfârșit informații oficiale despre noul joc din seria Assassin’s Creed. După o perioadă de doi ani de la Assassins’s Creed Valhalla, cei de la Ubisoft au anunțat noul titlu al seriei. În această perioadă destul de lungă în care nu am mai aflat nicio noutate despre această franciză, fanii au venit cu tot felul de presupuneri în legătură cu zona și perioada istorică în care următorul joc va fi situat. Dintre toate presupunerile și dorințele fanilor, una dintre ele este cea mai des întâlnită: un Assassin’s Creed în Japonia, în era samurailor. Și eu am sperat la rândul meu să văd acest lucru materializându-se într-un joc în toată regula, dar se pare că nu e cazul. Cel puțin, nu acum. Nu știm în ce perioadă va fi situat noul titlu, dar știm că jocul se va numi Assassin’s Creed Mirage iar acțiunea acestuia se va petrece în Bagdad, capitala Irakului. Chiar dacă îmi doream foarte mult un Assassin’s Creed cu samurai, nu am cum să spun că sunt dezamăgit de această alegere a celor de la Ubisoft, deoarece tema acestui joc îl apropie destul de mult de atmosfera lui Assassin’s Creed Revelations, a cărui acțiune se petrece în Turcia, aceasta fiind o țară învecinată cu Irak. Un nou Assassin’s Creed situat în Asia de Vest Pot spune cu mâna pe inimă că Assassin’s Creed este seria mea preferată de jocuri, deci ce voi spune poate fi puțin ciudat: primul meu contact cu seria a fost prin Revelations, acesta fiind al patrulea joc din serie. Chiar și după ce am jucat restul titlurilor (recunosc că Odyssey mi-a scăpat, dar nu pentru mult timp), Revelations a rămas pentru mine un joc special. Povestea, crafting-ul de bombe și protejarea cuiburilor de asasini sunt doar câteva lucruri care diferențiază Assassin’s Creed Revelations de toate celelalte jocuri din serie, dar lucrul care m-a fascinat cel mai mult este atmosfera Constantinopolului (actualul Istanbul), de la muzică și arhitectura orașului până la poveștile locuitorilor care îți dădeau diverse misiuni sau pe care pur și simplu îi auzeai vorbind atunci când treceai pe lângă ei. Urmează ca cei de la Ubisoft să dezvăluie mai multe despre Assassin’s Creed Mirage în cadrul evenimentului Ubisoft Forward, care va avea loc pe 10 septembrie.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...