Jump to content
Nevermore

Microsoft anunță achiziția Activision Blizzard.


Denis

Recommended Posts

  • Admin

1. Nume articol: Microsoft anunță achiziția Activision Blizzard.
2. Link articol: https://arenait.ro/microsoft-anunta-achizitia-activision-blizzard-tranzactia-este-estimata-68-7-miliarde-dolari/
3. Descriere articol: Microsoft a anunțat preluarea Activision Blizzard, publisher-ul din spatele francizelor World of Warcraft, Call of Duty, Diablo, Starcraft și Overwatch. Tranzacția, estimată la 68,7 miliarde de dolari (95 dolari/acțiune), este cea mai mare din istoria Microsoft. Ca urmare a achiziției, Microsoft va deveni a treia companie din industria gaming-ului, în funcție de încasări, după Tencent și Sony. De asemenea, gigantul american a anunțat și că o bună parte din titlurile Activision Blizzard vor deveni disponibile pe Game Pass pentru PC și Xbox în viitorul apropiat. Platforma are deja 25 milioane de abonați, iar Microsoft investește constant în noi servicii și jocuri, în încercarea de a recupera cota de piață pierdută în fața rivalului Sony. La deschiderea ședinței de tranzacționare din Statele Unite, acțiunile Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI) s-au apreciat cu 29.9%, atingând valoarea de 84,96 dolari – cel mai mare nivel din ultimele 6 luni.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...