Jump to content

Kaneki

Fondator
 • Posts

  323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Kaneki last won the day on October 11

Kaneki had the most liked content!

About Kaneki

 • Birthday 10/17/2004

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  sa mearga afacerea

Contact Methods

 • Steam
  id/kaneki3699
 • Discord
  Kaneki#1223

Recent Profile Visitors

4,286 profile views

Kaneki's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • One Year In Rare
 • Very Popular Rare
 • Well Followed Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated

Recent Badges

139

Reputation

 1. smechera poza cu orele cine-i fata?
 2. La multi ani comunitatea Nevermore! In urma cu un an pe data de 10 octombrie 2021 comunitatea Nevermore a fost creata din dorinta de a aduce mai multe servere cu diferite moduri de joc pe o comunitate unde jucatorii se pot juca linistiti intr-un mediu placut. Pe parcursul acestui an, au luat loc diferite schimbari ale comunitatii, la serverele comunitatii, ne-au parasit persoane vechi, au venit persoane noi, insa totul inspre mai bine. Astazi, pe 10/10/2022 comunitatea implineste 1 an si tin sa va multumesc ca ati ales sa va petreceti timpul pe aceasta si pe serverele noastre publice. Am pregatit un mare giveaway cu ocazia primului an de Nevermore pe discordul comunitatii. Iti multumesc @ Denis ca mi-ai putut demonstra ca esti o persoana capabila, serioasa si de incredere pana in ziua de azi din momentul in care te-ai alaturat in administratie. #1year
 3. Campanie Helper - NEXUS.NEVERMORE.RO 9/10/2022 - 16/10/2022 Completati si trimiteti cererea in acest topic! MODEL 1. Numele tãu: 2. Numele în joc: 3. Vârsta (minim 15): 4. Primele 7 cifre din CNP: 5. Experienta in Adminat (0/10): 6. Steam ID (verificați pe steamid.xyz): 7. Ai citit regulamentul?: 8. De ce dorești grad pe server?: 9. Mai multe detalii despre tine(MINIM 25 CUVINTE) : 10. De ce te-am alege pe tine?: 11. De cât timp joci pe server?: 12 Cât timp poți dedica server-ului zilnic?: 13. ID Discord: 14. Alte comentarii: - La aceasta campanie nu aveti nevoie de un anumit numar de ore jucate pentru a putea aplica. - In cazul in care sunteti acceptati aici, nu sunteti obligati sa sustineti testul. - Prime Obligatoriu - Varsta minima de 15 ani.
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Kaneki

  Update Forum

  - Gradele au primit culori, efecte si icon-uri noi. - Rankbars au fost scoase datorita aspectului nou al gradelor. - Acum va puteti pune avatare de dimensiuni 150x300 (dreptunghi), ca in versiunile mai vechi de IPB. - Gradele secundare nu vor mai aparea in topicuri, doar pe profil. - A fost adaugat Group Legend in josul paginii. - A fost schimbat post design option-ul. Numarul de postari, de reputatie si zile castigate apar in stanga post-ului.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. NEVERMORE ROMANIA Am deschis acest topic pentru persoanele care doresc sa cunoasca cum pot ajunge la fiecare grad in parte. Gradul pe care il primesc utilizatorii la crearea contului pe forumul nostru. Persoanele din Staff-ul forumului care au ales sa ne paraseasca, acest grad il primesc cei care au avut o anumita vechime cu gradul detinut in momentul retragerii, cei care si-au facut treaba si care au lasat o impresie buna la plecare. Utilizatorii care au ajuns la un nivel decent in care se pot ocupa de Zona GFX. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte. Utilizatorii care sustin comunitatea donand minim 5 euro. Cu acest grad deblocati o multitudine de beneficii. Utilizatorii care si-au afiliat server-ul la noi in comunitate. Utilizatorii care au fost acceptati la aplicatia de grad, acestia au obligatia de a se ocupa moderand o sub-categorie la alegere de pe forum. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte. Acest grad are acces in a se ocupa de toate categoriile din sectiunea "Diverse". Poate modera topicuri din sectiunea "Servere". Are acces in a oferi/scoate warn-uri. Acest grad administrativ are acces la moderarea tuturor sectiunilor, mai putin "DNS Management". Poate oferi/scoate banuri. Acest grad administrativ este oferit unor persoane foarte putine din comunitate datorita cerintelor noastre. Se ofera celor care au ajuns intr-un anumit punct in aceasta comunitate si au dat dovada de incredere, capabilitate si seriozitate. Acest grad este asemanator cu cel de Administrator, insa este detinut de cel care a construit tot ce inseamna Comunitatea Nevermore Romania.
 9. Kaneki

  Update Forum

  - Comunitatea nu mai este una privata, au fost deschise cererile DNS pentru persoanele care vor sa isi afilieze server-ul la noi in comunitate. - A fost adaugate sub categoriile SourceMod & Zona GFX, pentru cei care vor ajutor in a deschide un server de CS:GO, respectiv cei care vor sa ajute comunitatea cu diferite lucrari de design pentru utilizatorii comunitatii. - Au fost readaugate topicurile de "Propuneri forum", "Aplicatii Grad" & "Prezentari Utilizatori". - Au fost readaugate gradele Staff pe forum fiecare cu atributiile lor, cu tot cu sectiunea "Staff Only". - A fost adaugata o tema noua. - A fost adaugat un watermark in partea din dreapta sus al forumului. - Au fost adaugate rankbars.
 10. Adauga pe discord pentru a sustine testele $Keiko#2076
 11. Adauga pe discord pentru a sustine testele $Keiko#2076
 12. "In ultima vreme" Este obligatoriu sa iti faci activitatea cum a fost mereu la noi si cum e peste tot, tinand cont ca nu o aveai facuta de mult si am facut si inca fac mari exceptii, dar v-ati invatat intre voi acolo ca daca nu zic nimic, se uita cerintele si regulamentul pentru staff cu care ati fost de acord. Numai bine!
×
×
 • Create New...