Jump to content
EVENIMENT 85 EURO PE NEXUS.NEVERMORE.RO - DETALII PE DISCORD ×

Andru

Server Staff
 • Posts

  81
 • Entries from Chatbox

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Andru

 1. CONTRA ! Nu ai destule ore !
 2. 1. Nume in joc: Andru 2. Vârstă: 17 3. Gradul pe care l-ai detinut: Trusted 4. De ce ai pierdut gradul?: M am retras din staff 5. De ce îl vrei înapoi?: mi am remontat pc ul la loc, am destul timp la dispozitie incat sa ma ocup de server 2h pe zi. 6. Ai obținut un grad staff de pe urma gradului de donator?: Nu - 7. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: - 8. Comentarii adiționale: <3
 3. 1) Nickname: Andru 2) Gradul deținut: Trusted 3) Motivul pentru care te retragi: nu ma mai joc cs, aproape deloc, mai bn ma retrag decat sa mi iau remove )) 4) Comentarii adiționale: va pup, mi a facut placere sa fac parte din acest staff, sa speram ca o sa revin pe viitor, succes in toate <3
 4. Andru

  cerere up-Remus

  chiar daca ai 13 ani, sa zicem.. PRO
 5. Este unu Zedw, banat de mine pe 8 ianuarie pentru bhop script, iar la UPS nu gasesc. Cand a fost ultima data cand ai intrat pe server inainte de asta cand ai vazut ca ai ban?
 6. Ce nume aveai inainte de -RdT-?
 7. extraordinar de bine de prost
 8. PRO, baiat super ok.
 9. https://youtu.be/hutKT9FIe2M Earrape ul se sanctioneaza cu 3z ban conform regulamentului. + steam id gresit.
 10. btw, banul ti a fost schimbat in 7 zile nu perm .
 11. https://youtu.be/Ta2Y4BWqQ_g m am incurcat, mi au zis niste prieteni pe discord nu pe u@
 12. Inca ceva, toate cele bune ! (nu pot da edit :)) )
 13. 1. Nume in joc: Andru 2. Grad detinut: Trusted 3. Plec pe data de: 17.02.2022 4. Revin pe data de: 23.02.2022 5. Numar de zile inactive: 6 6. Motivul inactivitatii: O mica pauza de la CS :( 7. Alte precizari: Sunt constient ca suntem putini in staff, dar in ultimul timp nu prea mai stau pe pc avand in vedere ca vreau sa mi fac niste planuri pentru viitor, mai ales pe sport. Dar sunt disponibil pentru un ban, o sanctiune ceva.
 14. CONTRA Chiar de intru eu doar seara pe server, sau chiar deloc, nu prea te am vazut pe server, si cand te vedeam jucai 5 min si dupa disconnect. Iar in legatura cu comenzile, nu stiu ce zic, avand in vedere ca pe arena te prindeam foarte des si nu te am vazut folosind alte comenzi, tinand cont ca erau copii ce zbierau pe acolo, totusi tu nu faceai nimic. si tot asa o faza, eram pe server si era codat. Te ai uitat pe el o runda , 2 si dupa te ai pus inapoi sa joci, fara sa l verifici fara sa i faci nimic, doar l ai intrebat de main si atat, trebuia sa intre un alt admin, nu bag mana in foc ca e adevarat ce spun eu aici, dar 80% asa s a intamplat. Deci nu cred ca la comenzi de incadrezi la 10/10. Pe server nu te am vazut cu numele cOx, ci cu numele s1ck -iwnl
 15. https://www.youtube.com/watch?v=vOvTI4rCJJw
 16. Mer1usel cu Denis sunt de acord, ca au folosit ctrl ca sa treaca, dar ceilalti, adrian cu agent nu inteleg cum a trecut direct prin el ca nu au folosit nici ctrl si nici nu s au lipit de perete.
 17. 1. Numele tau din joc: Andru 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/andrume/3. Varsta: 164. Gradul detinut: Admin 5. Gradul dorit: Trusted6. SteamID(steamid.xyz): STEAM_0:0:5587925767. Dovada cand ai luat ultima data up: https://nevermore.ro/forum/index.php?/topic/215-cerere-up-andru/ 1 ian. 2022 8. Screenshot la orele pe care le detii in momentul de fata[imgur.com]: https://imgur.com/a/045IZLe9. Ai citit regulamentul?: nexus2k2210. De ce doresti sa avansezi la urmatorul grad?: Pentru a avea acces la mai multe comenzi, in special la comanda ”addban”. 11. Discord: Andru#252012. Alte comentarii: doamne ajuta :))
 18. la 1 30 primul glont ti s a dus direct pe cap si nici n aveai tinta pe el, bineinteles au urmat inca 4 gloante care alea au fost de divertisment.. inainte cu 30 sec, erai la car si pui tinta pe ala care venea din b, dar n ai tras ca sa nu te dai de gol. totusi astept si eu contul ala cu 2500 de ore. Andru#2520 si sa mi zici motivul pentru care ai jucat pe contul asta facut de o zi si nu pe main.:)
×
×
 • Create New...