Jump to content

Andru

Membru
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Andru

 1. https://www.youtube.com/watch?v=vOvTI4rCJJw
 2. salut te pwp chis lav🤗
 3. https://www.youtube.com/watch?v=PAjD4GFi3Ko
 4. Jumatate i as pune in banca si cealalta jumatate as plati mercenarii sa omoare toti gay de pe planeta Ce ai face daca ai fi surdo-mut si orb?
 5. Nume serial: Vikings - VikingiiGen: ActiuneRating IMDB: 8.5/10An aparitie: 2013 - 2020 6 sezoaneLink Trailer: season 1 season 2 season 3 season 4 season 5 season 6 Parere proprie: un serial foarte fain, multa actiune, pe scurt, arata ce faceau vikingii in trecut O scurta descriere despre film/serial: este vorba despre Ragnar Lothbrok, si cei 5 fii ai sai, cel mai mare fiind Bjorn sau cum i se spune lui Bjorn Ironside (fiind neinfricat in lupte). Ragnar este un fermier in satul Kattegat ce este condus de un jarl (jarl = conducator de sat micut). El si a dorit intotdeauna sa exploreze zonele lumii doar pentru pamant fertil. Ragnar si a adunat oameni ca sa se duca cu el sa exploreze lumea, ajungand prima data in Anglia. Dupa ce a venit din Anglia, jarl Haraldson, ii ia toate comorile pe care le a adus din Anglia. Ragnar ofensat,l a provocat pe jarl la un duel 1v1. Ragnar a castigat duelul, omorandu-l pe jarl Haraldson. El ajunge jarl, iar la scurt timp devine rege, din cauza ca a reusit sa cucereasca zone din Anglia. El este omorat de un rege al Angliei, fiind revansat de cei 5 fii ai săi. Cei 4 fii (unul a fost ucis) ajung sa se lupte pentru coroana Kattegat.
 6. ce fan bai, ca nu a auzit nimeni de tine, decat tu,eu si maica ta atat, chis lav ❤️
 7. te pwp frt , esti fortza top ❤️
 8. Eram clasa a 2 a sau a 3 a nu bagati de seama 🙂
 9. 1. Nume real: Andrei-Vlăduț2. Nickname: Andru3. Varsta: 164. De unde ai auzit de noi?: DaRkNeSs codatu'5. Ai vreun hobby?: dormitul si jucatul pe pc :))6. Joc preferat: cesego, lig of legenț 7. Daca ai acorda o nota comunitatii care este aceea si de ce?: 10/10 baieti de treaba, va pup dulke8. Comentarii aditionale: darkness daca pui poza aia, sa te duci drq chis lăv 🙂
×
×
 • Create New...