Jump to content

Andru

Membru
 • Posts

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Andru

 1. 1) Nickname: Andru 2) Gradul deținut: Trusted 3) Motivul pentru care te retragi: nu mai am timp de pc, chit ca am cerere inactivitate, doar daca o jumatate de ora seara de gaming, in rest.. constructii , si cateva petreceri. 4) Comentarii adiționale: va pup pe toti <3
 2. În urma verificării, banul rămâne ! t/c
 3. Da mi add pe discord te rog si vorbim acolo Andru#2520
 4. Salut, ti ai luat ban de la anticheat . https://imgur.com/TwoLCuL
 5. 1. Nume in joc: Andru 2. Grad detinut: Trusted 3. Plec pe data de: 14.08.2022 4. Revin pe data de:27.08.2022 5. Numar de zile inactive: 14 6. Motivul inactivitatii: lucrari acasa, nunti, petreceri 7. Alte precizari: chis lăv <3
 6. 1. Numele tau din joc: Andru 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/andrume/ 3. Varsta: 17 4. Gradul detinut: Admin 5. SteamID(steamid.xyz): STEAM_0:0:558792576 6. Dovada cand ai luat ultima data up: https://nevermore.ro/forum/topic/286-cerere-up-andru/#comment-1110 https://nevermore.ro/forum/topic/494-cerere-recuperare-andru/#comment-1841 7. Screenshot la orele pe care le detii in momentul de fata[imgur.com]: https://imgur.com/a/lcPeFrj 8. Ai citit regulamentul?: nexus2k77 9. De ce doresti sa avansezi la urmatorul grad?: Sa pot ajuta in continuare comunitatea si de a avea acces la sanctionarea playerilor/codatilor mult mai usor. 10. Discord: Andru#2520 11. Alte comentarii: La dovada n am stiut ce sa pun, am pus si cererea de recuperare grad si cererea up pe care am facut o in februarie.
 7. Repet si tot o s o zic, textul ala il vezi doar la SPEC sau doar daca esti COECHIPIER, atat. Nu incerca sa te mai scoti, stai bine pe explicat. Si nu stiu cum se face, ca fix cand am intrat in echipa sa ti vorbesc, ai iesit instant de pe server, ciudat, ha? Si faza de la garden, cum ramane? Ca iti facea shoulder peak uri si trageai inainte sa iasa, nici mana nu se vedea si tu trageai. Sa nu mai zic ca urmareai si prin pereti. Daca tu imi zici mie acum cine se mai uita prin pereti cum ai facut o tu, iti dau eu unban acum. Si dupa ce l ai omorat pe ala de pe long, ce motiv mai aveai sa l tii pe ala acolo? Ca doar n ai gamesense de vezi in viitor. Ai explicat frumos fiecare secunda, te ai dat de gol singur.
 8. Mda, interesant. Totusi eu nu i am pus pe respectivii sa te injure, eu imi vedeam de treaba pe facebook ascultand muzica si ei se jucau pe fundal. Pare rau sa ti zic, dar textul ala il vezi doar la spec sau daca ii esti coechipier, nu si inamic.
 9. https://www.youtube.com/watch?v=5bposleaL0s&ab_channel=andrudemos https://www.youtube.com/watch?v=5rEjglTomyc&ab_channel=andrudemos altceva n am nimic de spus Succes. )
 10. CONTRA, daca nu poate da ban si nu se poate uita pe 3 deodata asta nu inseamna ca e incapabila. A chemat admini si am intrat eu si cu mer1usel si s au banat playerii respectivi.
 11. CONTRA ! N ai citit regulamentul si nici macar nu te ai obosit sa faci o cerere buna, pur si simplu ai dat copy paste la cea din aprilie ..
 12. PRO, nu se mai da kick/ban pentru sound in clutch. Da totusi puteai astepta 2 ore..
 13. PRO, kick pentru sound uri in clutch nu se mai dau, regula fiind scoasa de mult !
 14. Consider ca ar trebui sa primeasca un AV, tinand cont ca e la inceput..
 15. PRO, putea sa intrebe cum functioneaza meniul /admin , dar a preferat sa si faca de cap.
 16. Bine sănătoși, tu ce zici domn Kaneki ?
 17. Bine frate, asteptam verdictul, nuapte buna.
 18. De acord cu tine, domn Pamp, dar avand in vedere ca copiii aia n aveau treaba cu tine, automat BrB avea dreptul sa ti dea gag si pentru limbaj, putea sa fie mai indulgent da a ales sa ti dea gag ca poate te calmezi. Iar ca si eu ti am dat gag pentru limbaj, repede te ai atacat si amenintai pe server ca ma lasi fara grad. Calmeaza te.
×
×
 • Create New...