Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/29/2022 in all areas

  1. Nume joc:CALL OF DUTY: MODERN WARFARE REMASTERED Gen:Arcade, Action, Shooter, First-Person, Tactical Rating metacritic:7.4 An aparitie:Nov 4, 2016 Link Trailer: Parere proprie:Un joc frumos dintr-o franciza buna! O scurta descriere despre joc:Call of Duty: Modern Warfare s-a întors, remasterizat la o adevărată definiție înaltă, cu texturi îmbunătățite, randare fizică, iluminare cu gamă dinamică înaltă și multe altele. Retrăiește una dintre cele mai emblematice campanii din istorie, în timp ce ești transportat pe tot globul, inclusiv misiunile preferate ale fanilor „All Ghillied Up”, „Mile High Club” și „Crew Expendable”. Te vei îmbrăca ca personaje de neuitat Sgt. John „Soap” MacTavish, căpitanul John Price și multe altele, în timp ce te lupți cu un grup inamic necinstiți prin punctele fierbinți globale din Europa de Est și Rusia rurală, până în Orientul Mijlociu. Printr-o narațiune captivantă, plină de răsturnări de situație, apelați la tehnologie sofisticată și putere de foc superioară în timp ce coordonați loviturile terestre și aeriene pe un câmp de luptă în care viteza și precizia sunt esențiale pentru victorie. În plus, faceți echipă cu prietenii dvs. în modul online care a redefinit Call of Duty prin introducerea numărului de ucideri, XP, Prestige și multe altele în moduri multiplayer clasice personalizabile.
    1 point
  2. 1. Nume stire:Discul de instalare al jocului Call of Duty Modern Warfare 2 are doar… 70 MB 2. Link stire:Discul de instalare al jocului Call of Duty Modern Warfare 2 are doar... 70 MB (zonait.ro) 3. Descriere stire: În era patch-urilor imense în prima zi de lansare, se pare că dezvoltatorii nu se mai chinuie nici măcar să includă tot jocul pe discurile pentru console. Un creator de conținut a descoperit că, în realitate, discul noului Call of Duty Modern Warfare 2 conține doar 70 MB de informație. Mai exact, se pare că doar installer-ul este fizic scris pe disc, iar restul de peste 100GB de date sunt descărcate ulterior. Dar hai să le luăm pe rând. Am menționat acel patch în prima zi (day-one patch) pentru că acest sistem a devenit, în ultima vreme, norma în industrie. Așa se procedează deoarece discurile fizice trebuie scrise și trimise către magazine înainte de lansarea oficială, în așa fel încât oamenii să poată cumpăra noul joc la timp, dacă aleg să-l achiziționeze fizic. Din cauza restricțiilor de timp sau pur și simplu pentru că proiectul este neterminat, tot mai mulți dezvoltatori trimit o versiune incompletă a jocului pe disc, iar asta înseamnă că, în momentul în care eu sau tu băgăm acel disc în consolă, trebuie să mai așteptăm câteva zeci de minute sau ore, în funcție de conexiunea la internet, pentru ca acel patch care face titlul funcțional să se descarce și să se instaleze. Dar se pare că Activision au trecut deja la nivelul următor. Dacă în mod normal vorbim de actualizări de ordinul a câțiva GB sau poate câteva zeci de GB, după ce introduci discul Call of Duty Modern Warfare 2 în al tău Xbox sau PlayStation, mai ai de descărcat încă mai bine de 100GB. În funcție de conexiunea ta la internet, acest lucru poate dura între un sfert de oră și deloc, dacă ți-a picat netul sau ești într-un loc fără rețea. Nu pot să zic că îmi place prea mult această practică de a nu include jocul pe disc. E ca și cum ți-ai cumpăra din magazin o pereche de adidași și pleci doar cu cutia goală, ca acasă să descoperi că trebuie să faci comandă prin curier ca să îți vină și încălțările. Păi nu era mai bine să bag discul în consolă și să pornească titlul Call of Duty pe care am plătit 70 de euro, domnu’ Activision? Bine că în România nu avem limită de date pe abonamentele fixe de internet…
    1 point
  3. 1. Nume stire:Need for Speed Unbound se întoarce la perioada de aur a seriei 2. Link stire:Need for Speed Unbound se întoarce la perioada de aur a seriei (zonait.ro) 3. Descriere stire: Need for Speed Unbound a fost dezvăluit aseară prin intermediul unui trailer și chiar dacă în ultimii ani am fost sceptic cu privire la orice lansat de EA, trebuie să recunosc că prezentarea noului joc mi-a ridicat părul pe mâini de încântare. Iar dacă astea nu-s influențe puternice de Underground 1 și 2, atunci nu știu ce mai sunt. Dar înainte de a comenta pe baza lui, vreau să vă arăt și vouă trailerul despre care tot vorbesc aici. Așa că fără s-o lungim, aruncați o privire la noul NFS. Need for Speed Unbound arată foarte interesant Pentru majoritatea fanilor, Need for Speed și-a atins apogeul ca serie în perioada 2003 – 2005 cu lansări precum Underground 1, Underground 2 și Most Wanted. Pe atunci erau la modă filmele Fast & Furious și întreagă mișcare de street racing era în floare. Impactul social al perioadei a permis seriei să atingă culmi pe care nu mai ajunsese până atunci. Dar ăsta a fost și călcâiul lui Ahile pentru franciză, care în mintea multora a murit odată cu lansarea lui Carbon, ori la scurt timp după aceasta. De-atunci și până astăzi, oamenii au tot așteptat un Underground 3, iar cei de la Criterion pare că au ascultat. În colaborare cu noii colegi de la Codemasters au adus la viață Need for Speed Unbound, adică un arcade racer inspirat puternic din jocurile astea atât de populare la începutul anilor 2000. Direcția vizuală este foarte interesantă și pare o adaptare a ceea ce am putut vedea în era Underground. Scurtele secvențe de gameplay pe care le-am văzut au întărit ideea asta și m-au dus imediat cu gândul la cursele din Most Wanted. Iar ca să îndulcească și mai mult rețeta, Need for Speed Unbound pare că va avea o selecție foarte interesantă de mașini. În trailer am putut vedea monștri JDM precum Nissan 240SX și Silvia, astfel mă aștept ca noul joc să îmbrățișeze mai mult cultura asta urbană și să pună mai puțin accent pe bolizi de sute de mii de euro. Până la urmă asta era frumusețea jocurilor mai sus amintite. Iar dacă sistemul de tuning este cel puțin la fel de tare ca pe NFS Heat, deja mă declar mulțumit. Need for Speed Unbound va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC pe data de 2 decembrie 2022, astfel confirmând zvonurile de zilele trecute. Jocul este deja disponibil pentru precomandă și îl găsiți și pe Steam. Prețul este cel normal de 70 de euro, iar versiunea Palace a jocului costă cu 10€ mai mult. Aceasta din urmă le oferă celor care cumpără jocul câteva chestii extra: patru mașini modificate, îmbrăcăminte exclusivă pentru personajul in-game și alte elemente vizuale.
    1 point
×
×
  • Create New...