Jump to content

Kaneki

Fondator
 • Posts

  333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Everything posted by Kaneki

 1. nu ca e smecher e super smecher
 2. Acceptat. DNS alocat, categoriile au fost create. Mult succes!
 3. Limbaj decent si stapanirea limbii romane din punct de vedere al ortografiei. Minim 30 ore jucate pe server.
 4. ❅ Reduceri de iarna 2022 - 2023 ❅ Valabile: 3/12/2022 - 3/2/2023 PRETURI ADMIN: OWNER -> 60 EURO 40 EURO (permanent) CO-OWNER -> 40 EURO 30 EURO (permanent) TRUSTED -> 25 EURO 15 EURO (permanent) ADMINISTRATOR -> 15 EURO 10 EURO (permanent) MODERATOR -> 10 EURO 5 EURO (permanent) HELPER -> 5 EURO 2,5 EURO (permanent) PRETURI VIP: VIP★ LEVEL 1 -> 5 EURO 2,5 EURO (permanent) VIP★ LEVEL 2 -> 10 EURO 5 EURO (permanent) VIP★ LEVEL 3 -> 15 EURO 10 EURO (permanent) VIP★ LEVEL 4 -> 25 EURO 15 EURO (permanent) DIVERSE: MVP PREMIUM + ENTRY SONG = 10 EURO 5 EURO TAG CUSTOM + SANK + ARME PREMIUM = 20 EURO 10 EURO 500.000 Credite = 30 EURO 10 EURO UNBAN DISCORD = 10 EURO 5 EURO UNBAN SERVER = 10-40 EURO 5-20 euro INFORMATII: Daca pe viitor doriti sa faceti upgrade de la un vip/admin la altul puteti plati diferenta, nu trebuie sa achitati pretul integral - Acceptam coduri de Paysafecard si din alte tari, doar Italia/Germania/Franta. - Acestea sunt lucruri virtuale si platile nu sunt rambursabile. - Modalitati plata: PaySafeCard/PayPal/Skrill/Transfer Bancar/Revolut/Skin-uri(+30% maxim 3 skinuri)/Crypto(BTC,ETH,SOL) Donatiile se fac doar la adresele urmatoare: Discord: Kaneki#1223 | DenisCaNa#8590 Steam Kaneki: https://steamcommunity.com/profiles/76561198799879973 Steam Denis: https://steamcommunity.com/id/gokussjmui/
 5. smechera poza cu orele cine-i fata?
 6. La multi ani comunitatea Nevermore! In urma cu un an pe data de 10 octombrie 2021 comunitatea Nevermore a fost creata din dorinta de a aduce mai multe servere cu diferite moduri de joc pe o comunitate unde jucatorii se pot juca linistiti intr-un mediu placut. Pe parcursul acestui an, au luat loc diferite schimbari ale comunitatii, la serverele comunitatii, ne-au parasit persoane vechi, au venit persoane noi, insa totul inspre mai bine. Astazi, pe 10/10/2022 comunitatea implineste 1 an si tin sa va multumesc ca ati ales sa va petreceti timpul pe aceasta si pe serverele noastre publice. Am pregatit un mare giveaway cu ocazia primului an de Nevermore pe discordul comunitatii. #1year
 7. Campanie Helper - NEXUS.NEVERMORE.RO 9/10/2022 - 16/10/2022 Completati si trimiteti cererea in acest topic! MODEL 1. Numele tãu: 2. Numele în joc: 3. Vârsta (minim 15): 4. Primele 7 cifre din CNP: 5. Experienta in Adminat (0/10): 6. Steam ID (verificați pe steamid.xyz): 7. Ai citit regulamentul?: 8. De ce dorești grad pe server?: 9. Mai multe detalii despre tine(MINIM 25 CUVINTE) : 10. De ce te-am alege pe tine?: 11. De cât timp joci pe server?: 12 Cât timp poți dedica server-ului zilnic?: 13. ID Discord: 14. Alte comentarii: - La aceasta campanie nu aveti nevoie de un anumit numar de ore jucate pentru a putea aplica. - In cazul in care sunteti acceptati aici, nu sunteti obligati sa sustineti testul. - Prime Obligatoriu - Varsta minima de 15 ani.
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. Kaneki

  Update Forum

  - Gradele au primit culori, efecte si icon-uri noi. - Rankbars au fost scoase datorita aspectului nou al gradelor. - Acum va puteti pune avatare de dimensiuni 150x300 (dreptunghi), ca in versiunile mai vechi de IPB. - Gradele secundare nu vor mai aparea in topicuri, doar pe profil. - A fost adaugat Group Legend in josul paginii. - A fost schimbat post design option-ul. Numarul de postari, de reputatie si zile castigate apar in stanga post-ului.
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. NEVERMORE ROMANIA Am deschis acest topic pentru persoanele care doresc sa cunoasca cum pot ajunge la fiecare grad in parte. Gradul pe care il primesc utilizatorii la crearea contului pe forumul nostru. Persoanele din Staff-ul forumului care au ales sa ne paraseasca, acest grad il primesc cei care au avut o anumita vechime cu gradul detinut in momentul retragerii, cei care si-au facut treaba si care au lasat o impresie buna la plecare. Utilizatorii care au ajuns la un nivel decent in care se pot ocupa de Zona GFX. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte. Utilizatorii care sustin comunitatea donand minim 5 euro. Cu acest grad deblocati o multitudine de beneficii. Utilizatorii care si-au afiliat server-ul la noi in comunitate. Utilizatorii care au fost acceptati la aplicatia de grad, acestia au obligatia de a se ocupa moderand o sub-categorie la alegere de pe forum. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte. Acest grad are acces in a se ocupa de toate categoriile din sectiunea "Diverse". Poate modera topicuri din sectiunea "Servere". Are acces in a oferi/scoate warn-uri. Acest grad administrativ are acces la moderarea tuturor sectiunilor, mai putin "DNS Management". Poate oferi/scoate banuri. Acest grad administrativ este oferit unor persoane foarte putine din comunitate datorita cerintelor noastre. Se ofera celor care au ajuns intr-un anumit punct in aceasta comunitate si au dat dovada de incredere, capabilitate si seriozitate. Acest grad este asemanator cu cel de Administrator, insa este detinut de cel care a construit tot ce inseamna Comunitatea Nevermore Romania.
 13. Kaneki

  Update Forum

  - Comunitatea nu mai este una privata, au fost deschise cererile DNS pentru persoanele care vor sa isi afilieze server-ul la noi in comunitate. - A fost adaugate sub categoriile SourceMod & Zona GFX, pentru cei care vor ajutor in a deschide un server de CS:GO, respectiv cei care vor sa ajute comunitatea cu diferite lucrari de design pentru utilizatorii comunitatii. - Au fost readaugate topicurile de "Propuneri forum", "Aplicatii Grad" & "Prezentari Utilizatori". - Au fost readaugate gradele Staff pe forum fiecare cu atributiile lor, cu tot cu sectiunea "Staff Only". - A fost adaugata o tema noua. - A fost adaugat un watermark in partea din dreapta sus al forumului. - Au fost adaugate rankbars.
 14. Adauga pe discord pentru a sustine testele $Keiko#2076
 15. Adauga pe discord pentru a sustine testele $Keiko#2076
 16. "In ultima vreme" Este obligatoriu sa iti faci activitatea cum a fost mereu la noi si cum e peste tot, tinand cont ca nu o aveai facuta de mult si am facut si inca fac mari exceptii, dar v-ati invatat intre voi acolo ca daca nu zic nimic, se uita cerintele si regulamentul pentru staff cu care ati fost de acord. Numai bine!
 17. S-au facut si astazi cateva fapte, e abia inceputul! Bun venit! 🗽
×
×
 • Create New...