Jump to content

Kaneki

Fondator
 • Posts

  317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by Kaneki

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. 1. Tipul lucrarii(avatar/semnatura/etc.): Avatar 2. Text principal: Kaneki 3. Text secundar [nevermore.ro] 4. Dimensiuni: 150x300 5. Stock/Tema(obligatoriu): click 6. Alte precizari: Doresc sa aiba efecte mov in mare parte, cu text mov. Poti face si in mai multe versiuni de culori. Text in genul asta.
 3. - Gradele au primit culori, efecte si icon-uri noi. - Rankbars au fost scoase datorita aspectului nou al gradelor. - Acum va puteti pune avatare de dimensiuni 150x300 (dreptunghi), ca in versiunile mai vechi de IPB. - Gradele secundare nu vor mai aparea in topicuri, doar pe profil. - A fost adaugat Group Legend in josul paginii. - A fost schimbat post design option-ul. Numarul de postari, de reputatie si zile castigate apar in stanga post-ului.
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Site-uri cu stock-uri. http://shadyyart.tumblr.com http://light-is-life.tumblr.com http://chill-lab.tumblr.com http://sidekick-staff.tumblr.com http://hardwellgfxarts.tumblr.com http://acabgfxw0rld.tumblr.com http://exposium.tumblr.com http://acxsky.tumblr.com http://tudorgfx.tumblr.com http://onlymeandher18.tumblr.com http://dreampaul.tumblr.com http://eleganceart.tumblr.com http://cenzuratart.tumblr.com http://blackrosegfx.tumblr.com http://zenophaze.tumblr.com https://axwellart.tumblr.com http://authenticator03.tumblr.com https://kidsssgfx.tumblr.com http://b-colorful.tumblr.com http://runnix-art.tumblr.com http://neako.tumblr.com
 7. Addons full NEXUS 1000 euro minim chiar acum gratis!
 8. NEVERMORE ROMANIA Am deschis acest topic pentru persoanele care doresc sa cunoasca cum pot ajunge la fiecare grad in parte. Gradul pe care il primesc utilizatorii la crearea contului pe forumul nostru. Persoanele din Staff-ul forumului care au ales sa ne paraseasca, acest grad il primesc cei care au avut o anumita vechime cu gradul detinut in momentul retragerii, cei care si-au facut treaba si care au lasat o impresie buna la plecare. Utilizatorii care au ajuns la un nivel decent in care se pot ocupa de Zona GFX. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte. Utilizatorii care sustin comunitatea donand minim 5 euro. Cu acest grad deblocati o multitudine de beneficii. Utilizatorii care si-au afiliat server-ul la noi in comunitate. Utilizatorii care au fost acceptati la aplicatia de grad, acestia au obligatia de a se ocupa moderand o sub-categorie la alegere de pe forum. Acest grad se obtine prin cerere si trebuie sa indepliniti anumite cerinte. Acest grad are acces in a se ocupa de toate categoriile din sectiunea "Diverse". Poate modera topicuri din sectiunea "Servere". Are acces in a oferi/scoate warn-uri. Acest grad administrativ are acces la moderarea tuturor sectiunilor, mai putin "DNS Management". Poate oferi/scoate banuri. Acest grad administrativ este oferit unor persoane foarte putine din comunitate datorita cerintelor noastre. Se ofera celor care au ajuns intr-un anumit punct in aceasta comunitate si au dat dovada de incredere, capabilitate si seriozitate. Acest grad este asemanator cu cel de Administrator, insa este detinut de cel care a construit tot ce inseamna Comunitatea Nevermore Romania.
 9. - Comunitatea nu mai este una privata, au fost deschise cererile DNS pentru persoanele care vor sa isi afilieze server-ul la noi in comunitate. - A fost adaugate sub categoriile SourceMod & Zona GFX, pentru cei care vor ajutor in a deschide un server de CS:GO, respectiv cei care vor sa ajute comunitatea cu diferite lucrari de design pentru utilizatorii comunitatii. - Au fost readaugate topicurile de "Propuneri forum", "Aplicatii Grad" & "Prezentari Utilizatori". - Au fost readaugate gradele Staff pe forum fiecare cu atributiile lor, cu tot cu sectiunea "Staff Only". - A fost adaugata o tema noua. - A fost adaugat un watermark in partea din dreapta sus al forumului. - Au fost adaugate rankbars.
 10. Adauga pe discord pentru a sustine testele $Keiko#2076
 11. Adauga pe discord pentru a sustine testele $Keiko#2076
 12. "In ultima vreme" Este obligatoriu sa iti faci activitatea cum a fost mereu la noi si cum e peste tot, tinand cont ca nu o aveai facuta de mult si am facut si inca fac mari exceptii, dar v-ati invatat intre voi acolo ca daca nu zic nimic, se uita cerintele si regulamentul pentru staff cu care ati fost de acord. Numai bine!
 13. S-au facut si astazi cateva fapte, e abia inceputul! Bun venit! 🗽
 14. 1. Autor: Kento 2. Descriere plugin: MVP Custom pentru CS:GO cu suport clientprefs 3. Versiune: 1.11 4. Link: Utilizatorii care dau reply la misto vor primi ban pe forum
 15. ai minim 2 probleme mintale maxim 4 123
 16. :))) Aplicati la helper cand nu stiti care e diferenta dintre comunitate si un server afiliat comunitatii
 17. salut, la punctul 8 toti spuneti ca vreti sa ajutati comunitatea, cum puteti ajuta voi comunitatea daca sunteti grad pe un server comunitar?
 18. Ian - banii din marfa Merge la sigur Ei toți, eu sunt singur Locu' unu, 's tipu' Cât faci tu noi facem triplu' Pentru unii-i simplu Pentru noi e timpu' Îți dărâmă chipu', ne descântă când îți faci clipu' N-au crezut în mine niciodată
×
×
 • Create New...