Jump to content
Nevermore

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/07/2022 in all areas

  1. Nume tutorial: Tutorial Lua Nume autor: Steve's teacher Data aparitiei: 5 Septembrie 2021 Link prezentare videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=1srFmjt1Ib0
    1 point
  2. 1. Nume articol: OnePlus este brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din Europa în Q3 2021 2. Link articol:https://arenait.ro/oneplus-este-brandul-smartphone-rapida-crestere-europa-q3-2021/3. Descriere articol:Conform celor mai recente date din trimestrul 3 2021 de la Counterpoint Research Market Pulse, brandul global de tehnologie OnePlus și-a păstrat poziția în top 5 producători de smartphone-uri din Europa, înregistrând o rată anuală de creștere remarcabilă de 131%. Aceasta este cea mai mare creștere înregistrată de un brand de smartphone-uri din Europa. Regiunea cu cea mai importantă contribuție la creșterea OnePlus pe continent este Europa de Nord (cu țări printre care Finlanda, Danemarca, Suedia și Norvegia), care a înregistrat o creștere anuală de peste 200%. În Finlanda, OnePlus a înregistrat o cotă de piață de 20%, cea mai mare dintr-un stat european. În plus, aceeași țară a înregistrat o creștere substanțială de 153% în cel de-al treilea trimestru din 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Această performanță validează strategia de creștere a OnePlus bazată pe valorificarea oportunităților din regiunea nordică.
    1 point
  3. 1. Nume articol: TSMC va produce cipuri pe 3nm in 20222. Link articol: https://arenait.ro/tsmc-produce-cipuri-3nm-2022/3. Descriere articol: TSMC a anuntat public ca incepe productia de cipuri pe 3nm in 2022 undeva in a doua parte a anului. Nu stim inca cine vor fi clientii pentru noile cipuri, dar Apple ar putea fi unul dintre ei pentru viitoarele procesoare M de pe MacBook-uri. Momentan, TSMC produce pe 5nm si toate cipurile sunt rezervate. AMD va lansa Zen4 pe 5nm anul viitor si productia va avea loc tot la TSMC. Este posibil ca TSMC sa aiba parte de comenzi uriase pentru cipurile pe 3nm, dar asta vom afla in timp cand vor fi anuntate si noi procesoare, fie ele pentru telefoane sau calculatoare.
    1 point
  4. 1. Nume articol: Lansarea Steam Deck amânată până în februarie 20222. Link articol: https://arenait.ro/lansarea-steam-deck-amanata/3. Descriere articol: Anunțată în urmă cu câteva luni, consola handheld Steam Deck trebuia să ajungă pe piață în următoarele săptămâni. Criza de cipuri a dat însă peste cap planurile Valve, iar lansarea pentru cei cu rezervare a fost amânată până în februarie 2022. Conform declarațiilor făcute de companie, livrarea se va face în continuare în funcție de ordinea rezervărilor, însă data de livrare nu este garantată. Cei care renunță la rezervare în termen de 30 de zile vor primi înapoi cei 4 USD/EUR plătiți înapoi pe card, însă după acest interval rambursarea se va face în Steam Wallet. Dacă faceți o rezervare acum este posibil ca Steam Deck să nu ajungă la voi în prima jumătate a anului viitor.
    1 point
  5. 1. Nume articol: Samsung anunță un serviciu de cloud gaming pentru smart TV-uri2. Link articol: https://arenait.ro/samsung-anunta-serviciu-cloud-gaming-smart/3. Descriere articol: În cadrul unei conferințe pentru dezvoltatori, Samsung a dezvăluit că va lansa un serviciu de cloud gaming pentru smart TV-uri. Deși nu a oferit informații concrete cu privire la disponibilitatea serviciului și librăria de jocuri oferită, compania sud-coreeană a menționat că gaming-ul în cloud va fi oferit pentru smart TV-urile Tizen fără achiziția de hardware extern, aplicația rulând direct pe platforma hardware a televizoarelor.
    1 point
  6. Nume tutorial: How To Make Website Using HTML & CSS | Full Responsive Multi Page Website Design Step by StepNume autor: Easy TutorialsData aparitiei: 15 martie 2021Link prezentare videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=oYRda7UtuhA Link sursa respectiva: https://www.youtube.com/ canalul:https://www.youtube.com/channel/UCkjoHfkLEy7ZT4bA2myJ8xA
    1 point
  7. MODEL Nume tutorial: Nume autor: Data aparitiei: Link prezentare videoclip: Link sursa respectiva: INFORMATII 1. Modelul trebuie respectat in totalitate. 2. Nu aveti voie sa postati mai mult de 3 topicuri pe zi. 3. Nu aveti voie sa puneti resurse care au mai fost postate. 4. Fiecare propozitie trebuie dezvoltata, reply-urile de tip "Multumesc" sau "M-ai ajutat mult" sunt considerate post-hunt. 5. Cand prezentati un tutorial, trebuie sa va asigurati ca este in conformitate cu ziua de azi. Ex: Daca un program primeste diferite update-uri sau versiuni noi, aveti datoria de a posta un tutorial ce acopera noile update-uri. Daca totusi doriti sa postati un tutorial mai vechi, trebuie sa precizati data la care a fost postat, tutorialul si versiunea softului pentru care a fost creeat.
    1 point
  8. 1. Nume articol:Protecția consolei PlayStation 5 a fost spartă 2. Link articol:https://arenait.ro/protectia-consolei-playstation-5-a-fost-sparta/ 3. Descriere articol: Fail0Overflow, o echipă de hackeri care studiază de ceva vreme mecanismele de protecție pentru PlayStation 5 a reușit să decripteze firmware-ul și să obțină cheile de root. Anunțul a fost făcut pe Twitter, iar hackerii au inclus și dovada.
    1 point
  9. 1. Nume articol:Lansarea Intel Alder Lake pune presiune pe AMD. Procesoarele Ryzen din seria 5000 se ieftinesc2. Link articol:https://arenait.ro/lansarea-intel-alder-lake-pune-presiune-procesoarele-ryzen-seria-5000-ieftinesc/3. Descriere articol:Lansarea intel generatia a 12-a face ca procesoarele ryzen din seria 5000 sa se ieftineasca, un intel i5-12400F oferind aceiasi performanta ca un Ryzen 5 5600x la jumatate de pret
    1 point
  10. 1. Nume articol:Netflix Jocuri se va lansa și în România2. Link articol:https://arenait.ro/netflix-jocuri-lansa-romania/ 3. Descriere articol: Pe data de 4 noiembrie Netflix a anuntat ca va da jocuri gratuite si fara microtranzactii abonatilor. Într-un mesaj pe paginile oficiale din România, compania a precizat că titlurile vor apărea în aplicația de pe Android începând de miercuri, săptămâna viitoare. Primele state din Europa în care Netflix a lansat fila ”games” au fost Spania, Italia și Polonia, luna trecută.
    1 point
×
×
  • Create New...